Recomandări

Îndeplinește-ți visul! Apelează la o firmă de arhitectură să-ți facă un proiect de casă

A te gândi la o casă a ta înseamnă a te gândi la un vis, iar de la vis la realitate este un drum lung care trebuie parcurs mână în mână cu o echipă de profesioniști, cu atât mai mult când vine vorba de o casă în care vei locui alături de cei dragi ție.

De aceea apelarea la serviciile unei firme de arhitectură în vederea realizării unui proiect de casă și construirea ulterioară a ei, este o soluție mai bună decât cumpărarea unei case gata construite sau la mâna a doua. În cele ce urmează, îți voi spune de ce este mai bine să-ți proiectezi o casă decât să cumperi una gata construită.

Motive pentru a proiecta o casă

1.   Garanția unei creații unice

Proiectarea și construirea unei case este garanția obținerii unei creații unice. Casa pe care ți-o dorești va avea un design unic și irepetabil, care se va potrivi perfect stilului tău de viață.

   2. Casă cu design personalizat

 Designul personalizat îți garantează că toate nevoile și cerințele tale sunt respectate de către arhitecți. Altfel spus, vor crea un proiect de casă unic, doar pentru tine.

  3. Casă cu dimensiunile dorite de tine

Totodată, designul personalizat al casei garantează că fiecare spațiu are dimensiunea pe care ți-ai dorit-o. Un exemplu în acest sens este bucătăria, acea zonă a casei în care te vei bucura de multe momente frumoase alături de familie. Arhitecții o pot proiecta potrivit cerințelor tale. Mai exact, dacă visezi la o bucătărie încăpătoare, aceștia îți pot îndeplini cu ușurință dorința.

 4. Casă amenajată după bunul plac

Casa proiectată de o firmă de arhitectură poate fi amenajată după plac. Pe lângă realizarea proiectului de casă, arhitecții te pot ajuta să-ți amenajezi casa după bunul plac. Aceștia pot stabili culorile camerelor, finisajele, piesele de mobilier etc. Astfel, te vei bucura de o casă așa cum ți-ai dorit întotdeauna.  

5. Proiectarea casei înseamnă un pas mare către viitor

Proiectarea unei case astăzi nu înseamnă doar să te gândești la prezent, ci să privești spre viitor, să-ți faci planuri cu privire la anii care vor veni. Atunci când construiești o casă e bine să ții cont de planurile viitoare precum creșterea familiei, de exemplu. Reține! Este mult mai ușor să-ți creezi o casă care să dispună  de spațiu suficient decât să cumperi o casă deja construită, pe care să o modifici când familia se mărește.

6. Combinația perfectă între locul unde vrei să locuiești și casa pe care vrei s-o construiești

Dacă îți dorești să-ți construiești o casă, cu siguranță ți-a rămas în minte un lot de casă într-o zonă care îți este pe plac. Între locul unde vrei să-ți ridici casa și casa la care visezi există o combinație perfectă, de care vor ține cont arhitecții cu scopul de a reuși să-ți proiecteze casa visurilor tale.

7. Casă eficientă din punct de vedere energetic

Tehnologiile pe care le au la îndemână arhitecții în prezent, îi ajută să-ți proiecteze o casă eficientă energetic, în care să te bucuri de cât mai mult confort. Într-o casă deja construită poți avea parte de confort, dar e posibil să nu fie la fel de eficientă energetic precum cea pe care o construiești ținând cont de proiectul de casă realizat de arhitecți cu experiență.  

 8. O casă proiectată în funcție de bugetul de care dispui

Marele avantaj al proiectării și construirii unei case este stabilirea unui buget anume. Altfel spus, îți poți proiecta și construi casa în funcție de bugetul de care dispui. Poți alege materialele de construcție, materialele pentru finisaje etc., fără să afectezi designul acesteia.  

La ce firmă de arhitectură să apelezi pentru un proiect de casă?

După cum poți observa, există suficiente motive să-ți proiectezi și să-ți construiești o casă. Și cum casa este un vis frumos, transformarea lui în realitate de către oamenii ce iubesc frumosul este imperios necesară.

Cu alte cuvinte, dacă vrei să-ți faci un proiect de casă deosebit, potrivit nevoilor și bugetului tău, îți recomand să iei legătura cu cei de la Upstudioproject , o echipă cu vastă experiență în domeniu, care se străduiește de fiecare dată să dezvolte un concept unic având ca premise dorințele beneficiarului.

Totodată, oferă servicii complete de proiectare de arhitectură, proiecte de case, proiecte rezidențiale, amenajări interioare, design, rezistență, instalații, pentru toate fazele de proiect, începând cu schițe conceptuale, întocmirea temei de proiectare până la obținerea tuturor avizelor necesare autorizării proiectului și urmărirea șantierului.

Ce înseamnă asta? Că apelând la serviciile lor scapi de griji. Ai parte de servicii complete pentru ca la final să te bucuri de casa la care ai visat dintotdeauna. Ce spui, îi contactezi? Răspund la emailul sau nurmărul de telefon următoare: upstudioproject@gmail.com sau +40742068582. Ia legătura cu ei și cere-le o ofertă, nu vei regreta. Au 4 zone de lucru- București, Cluj-Napoca, Timișoara și Alba Iulia.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: