Tendințe În Amenajări Interioare
Recomandări

Top 5 tendințe în amenajări interioare în 2022

Ce culori sunt în tendință în designul de interior anul acesta? Ce stiluri domină în designul de interior? Ce tip de mobilier ar trebui să alegi pentru a te bucura de o casă modernă? Dacă ești în căutarea unui răspuns la toate aceste întrebări, ți-l spun eu. De asemenea, îți spun și de unde poți cumpăra produsele de care ai nevoie și ce anume îți poți alege de acolo.

De exemplu, eu am cumpărat produse amenajări interioare de pe artool.ro. Sunt de foarte bună calitate, la un preț excepțional. Acestea fiind zise, iată care sunt tendințele de anul acesta în ceea ce privește designul de interior.  

Tendințe în amenajări interioare 2022

1.   Renașterea anilor 70

Țendințele anilor 70 au revenit în forță în 2022. Fă o plimbare printr-o piață de vechituri și caută o piesă retro care să-i confere casei tale aerul anilor 70 cu culori ocru, teracotă și verde. De asemenea, specialiștii în design sunt de părere că o bună idee este și recondiționarea unui parchet vechi, dacă ai așa ceva în casă.

2.    Noul minimalism

Dacă ești adeptul culorilor discrete și al simplității, stilul minimalist face parte din nou dintre tendințele anului 2022. În acest an accentul se pune pe spații simple, cu mobilier cu linii drepte și suprafață netedă, unde culorile deschise sunt protagoniste. Și, dacă simți nevoia unei pete de culoare în acest spațiu, poți crea un contrast frumos folosind elemente de culoare neagră. Dar atenție! Trebuie să alegi piese de înaltă calitate, care po da spațiului un plus de stil. Anul acesta, una din camerele care trebuia neapărat amenajată în stil minimalist, este bucătăria. Ai grijă ce piese de mobilier alegi și cum combini culorile pentru a respecta tendințele.

3.   Stil eco-friendly

În 2022 trebuie să optezi pentru materiale organice, reciclate, refolosite etc. Este vorba despre lemn certificat, metal și sticlă reciclate, fibre vegetale, marmură, piatră, printre altele. Dacă ai de gând să-ți reînnoiești mobila sau accesoriile în 2022, pariază pe fibre și materiale naturale. Nu numai că sunt frumoase, dar sunt și prietenoase cu mediul.

4.   Culori neutre

Culorile neutre sunt încă o necesitate în amenajarea spațiilor. Pandemia ne-a determinat să petrecem mult mai mult timp acasă, așa că am început să renunțăm la culorile stridente și să preferăm nuanțele mai blânde, mai luminoase, iar cele neutre, în acest caz, nu au concurență. Anul acesta se continuă traseul cromatic al anului 2021, prin urmare, culorile în tendință pentru 2022 sunt: alb, bej, gri piatră sau nuanța deschisă a lemnului.

Cu toate acestea, nu numai culorile neutre vor fi la modă. De asemenea, sunt la modă:

  • Verde: de la verde pastel la verde cenușiu, este o culoare care dă o notă naturală, proaspătă și stilată oricărei casei.
  • Negru: este și o culoare neutră, dar deloc lipsită de îndrăzneală, bineințeles. Folosită ca și culoare accent, în contrast cu alb, este la modă.
  • Ocru: razele soarelui transformate în culoare fac parte și dintre tendințele 2022.

Materiale organice și durabile

Materialele organice și sustenabile, deja esențiale în viața de zi cu zi, sunt un super trend în 2022. Dar și altele precum catifeaua. Ea devine un simbol al spațiilor cochete și sofisticate, pe care merită să te bazezi. Combin-o cu elemente metalice și vei obține un contrast puternic și elegant.

Ce produse amenajări interioare îți poți alege de artool.ro

Cu siguranță ești conștient că amenajarea casei tale nu poate începe înainte de a cumpăra produsele necesare. Eu îți recomand să le achiziționezi din magazinul online artool.ro. De ce? Răspunsul este unul foarte simplu. Aici vei găsi o gamă variată de unelte de montat gresia și faianța, plinte, izolații și accesorii pentru parchet,  vopsele și pigmenți.

De exemplu, dacă vrei să faci mici schimbi în bucătărie, poți monta pe peretele unde se află aragazul un panou decorativ, model condimente, foarte drăguț. Mie îmi place tare mult. Astfel, dacă vor sări stropi de mâncare, îl vei putea curăța foarte ușor. Nu vei mai fi stresat că s-a pătat peretele.

Și, dacă vrei să-ți schimbi gresia din baie și/sau bucătărie, îți recomand să-ți cumperi și niște bureți de curățat gresia, hidroabsorbanți. Astfel, nu te vei mai chinui să o cureți după ce meșterii ți-o montează.

Pentru a comanda astfel de produse, poți suna la tel: 0311 094 723. Spor la cumpărături și la treabă îți doresc!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: