Irina îți recomandă IriTravel

Decembrie, iarnă și rece, și dor. Și gândul îmi zboară departe. Îl las, căci nu mă pot împotrivi. E liber să se ducă acolo unde își dorește, fiindcă doar așa simt cum sufletul îmi zâmbește liniștit.

Dar nu degeaba zboară, nu degeabă își întinde aripile cât vede cu ochii minții. Simte. Îmi simte dorința de ducă. Dar…ceva mă oprește. Poate timpul, poate viața, poate…

Nu-i nimic, mă voi bucura de zborul lui către paradisul care te face să-ți dorești să pleci în vacanță în fiecare zi după muncă.

Spune-mi, îți dorești soare, și mare, și un tărâm încărcat de istorie? Și eu. Și gândul meu știe. Și nu se lasă. De fiecare dată când se eliberează din închisoarea rațiunii fuge departe. Și simt cum, deodată, sufletul îmi râde. Și atunci îmi dau seama că râde de gând, care se chinuie să aterizeze pe plaja însorită de la Bodrum. Își dorește să se bucure de vacanța la Bodrum.

Și eu mi-aș dori, dar nu am primit încă nicio invitație pentru a mă bucura de acel loc care este totul și pentru toată lumea.

Ți-am trezit interesul? Cred și eu. Oricine și-ar dori să aibă parte de o invitație primitoare, colorată, plină de surprize, la dragoste. Dar știi ceva? Dacă nu primești o astfel de invitație, poți să te inviți singur/ă. Și ai atâtea lucruri de făcut aici! Și ca să ajungi rapid nu trebuie decât să apelezi la IriTravel.ro. Are multe oferte Turcia, dar un sejur în Bodrum cred că e perfect.

Cât timp mi-am lăsat gândul să zboare, m-am informat. Știi ce am aflat? Că Bodrum este stațiunea perfectă pentru cei cărora le place viața modestă, pașnică și liniștită, dar și pentru cei care vor să aibă parte de o clipă de nebunie.

Bodrum este pentru toți. Pentru mine, pentru tine, pentru oamenii pentru care viața este un dar prețios, în mii de culori. Viața are numeroase fețe. Aici cerul plânge diferit, într-o zi soarele ne zâmbește călduros dar diferit, iar într-o alta se retrage în felul său, într-o tăcere de foc.

Sursă foto: pixabay.com

Vântul își întinde în felul său aripile și se mișcă într-un ritm aparte. Iar marea, marea cea infinită, cu ale sale valurile ce se înalță mândre iar apoi se îndreaptă către țărm acceptându-și destinul implacabil, miroase într-un fel anume.

Sursă foto: pixabay.com

Se spune că Bodrum este cel mai obraznic, cel mai trufaș, cel mai inert, cel mai frumos, cel mai cinstit și cel mai sincer copil al Mamei Natura. Și gândul meu știe, și vrea să-l cunoască. De aceea ori de câte ori are chef, zboară spre el și așteaptă să vin și eu.

Nu înțelege, pur și simplu nu înțelege că timpul întâlnirii noastre încă nu a fost. Dar va sosi într-o zi. Abia aștept ziua în care îmi voi face bagajele către unul dintre cele mai importante centre de comerț, artă și divertisment. Îmi și văd pașii timizi cutreierând străzile și magazinele în căutare de lucruri inedite și de distracție. Îmi și simt inima bucurându-se de viața tradițională de acolo, care se împletește cu cea modernă într-o armonie excelentă. Îmi doresc s-o trăiesc și să mă familiarizez cu ea.

IriTravel

Sursă foto: pixabay.com

Dar, până atunci, te îndemn pe tine, cititorule, să o faci. Poate ești mai norocos ca mine. Poate ai șansa să te bucuri mai repede de soarele turcesc ce mângâie plajele periferice și de minunatele excursii în satele vecine.

IriTravel

Sursă foto: pixabay.com

Știi? Am aflat că în satul vecin numit Torba se află unele dintre cele mai frumoase plaje din Mugla. Și am mai aflat ceva. Se pare că excursia cu barca la Karaada (Insula Neagra) sau o altă destinație similară, reprezintă punctul culminant al vacanței în Turcia. Of…și cât îmi plac mie punctele culminante…și n-am noroc de ele.

Citește și:  Anunţuri auto se pot pune pe Vitan Auto.ro

În fine…dacă bugetul tău nu e prea mare, să nu te superi. Există o alternativă foarte faină. O plimbare cu taxiul pe apă până la plaja din Bardakci este, se pare, foarte plăcută. Și, dacă ți-am trezit interesul și vrei vara viitoare să mergi în vacanță la Bodrum, trebuie să știi că te poți distra copios la toboganele de apă din renumitul Dedeman Aquapark din oraș sau să faci o baie relaxantă la Hamam (Baia Turcească). Vei avea parte de un sejur minunat.

Ce să zic…sunt multe oferte de vacanță. Sejururi peste tot prin lume, însă toate la timpul lor. Sau, mai bine zis, toate la timpul scris în cartea destinului. Ce bine ar fi de-aș putea-o citi!

E rece afară, dar în suflet e cald. Și gândul tot zboară, visează frumos la vacanțe splendide. Focul arde mocnit. IriTravel  pregătește oferte minunate pentru toți. Oferte în Turcia, vacanțe în Bulgaria, sejur în Grecia…

Nu trebuie să fii bogat/ă să călătorești bine, nu ai nevoie decât de IriTravel și de o ofertă bună. În rest, multă sănătate, geamantanul cu vise și dorințe (să nu uiți cumva de haine), ceva bani și multă bună dispoziție. Călătorie minunată îți doresc, oriunde îți va orienta viața pașii!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *