Am rescris tot-guest post by Diana Gole

Am Rescris Tot

Sursă photo: canva.com

Dragă viață,

Azi am avut parte de o surpriză tare plăcută. Am primit o scrisoare de la Diana Gole. O scrisoare adresată ție. Nu ar fi trebuit să o citesc, dar nu m-am putut abține. Este scrisă din suflet. O să-ți placă tare mult. Știi? Mi te închipui lăcrimând, așezată pe scaunul destinului, citind pe nerăsuflate fiecare cuvânt. Vei fi impresionată văzând încă o dată cât de mult te iubim noi, oamenii. Nu mai vreau să te țin în suspans. Iată scrisoarea! Citește-o! Bucură-te de ea!

Te îmbrățișez strâns,

Cu drag,

Un simplu Om


Dragă viață,

Irina m-a lăsat să umplu o foaie aici, pe blogul ei, așa că îți scriu aceste rânduri eu, Diana.

Nu am mai vorbit de ceva timp cu tine. M-am lăsat prinsă de tumultul vieții și… cumva, am uitat.

Am uitat să mai privesc în interior, dincolo de suprafață. Am uitat de nevoile sufletului meu. E ciudat cum rutina te acaparează și te face să ignori micile bucurii: o clipă de liniște în care ești doar tu cu tine, o ceașcă de cafea sau un ceai, un „bună dimineața” rostit târziu – aproape de prânz.

Mi-am înnodat mintea și sufletul în file de Excel sperând să găsesc o cale mai bună. Însă pentru mine singura cale mai bună e scrisul. Cum puteam să mă îndoiesc de asta? Doar așa, scriind mă simt împlinită. Prin scris m-am descoperit și am crescut ca om. Am scris atât încât am scrisul infiltrat în vene ca niște dâre de cerneală.

Ce o fi fost în mintea mea?

Sigur, e necesar să ai o carieră, stabilitate. Din păcate, în ziua de azi e imposibil să răzbați hrănindu-te cu vise. Dar, am decis să rescriu tot, să nu-mi mai rezum viața în tabele și ședințe. Am decis să pun scrisul pe primul loc și, așa, am rescris tot codul HTML după care se derula rutina mea.

Citește și:  Ce am învățat despre mine din blogging?

Și, știi, draga mea, mă simt minunat! Nu mă mai simt pierdută. Sunt completă acum, sunt fericită și nu-mi mai trebuie nimic mai mult.

Tu? Ce mai faci? Ești bine acum c-am trecut amândouă de tăvălug?

Scrie-mi neapărat!

Cu drag,

D.

PS: Mulțumesc mult, Diana! Scrisoarea către viață a ajuns la destinar. Fii sigură de asta! O să-ți răspundă…într-o zi…în felul ei caracteristic. Te îmbrățișez!

You may also like...

7 Responses

  1. Diana spune:

    Mulțumesc pentru că au fost mesagerul meu, Irina ❤️ Nu se putea o persoană mai potrivită și mai … umană pentru a face acest lucru!

  2. Mirela spune:

    Mi nu nat! ❤️

  3. Rox spune:

    Frumos ai spus-o, Diana! Nu e niciodata prea tarziu sa rescriem ❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *