Recomandări

Noi seturi frumoase de la Femme Luxe

Începutul de an a venit cu o veste care nu a fost tocmai pe placul meu. În urma unei comenzi la Femme Luxe, am primit mesaj că pentru expedierea coletului trebuie să plătesc 17 lire. Le-am scris că nu voi plăti nimic, iar ei mi-au răspuns să fac din nou comandă că nu voi plăti vreo taxă. Am decis să-i ascult. Am făcut comandă de 4 seturi foarte faine. Spre norocul meu au venit toate și nu am plătit nimic. Vă recomand să le comandați și voi, o să vă placă. Le găsiți la categoria Loungewear.

Femme Luxe-Wine Loungewear Tracksuit Set – Maria

Acest set vișiniu este perfect pentru începutul de primăvară. Poate fi combinat cu o pereche de pantofi sport dacă vreți să faceți puțină mișcare de-ndată ce vremea se va încălzi. Este fabricat dintr-un material subțire (95% polyester, 5% elastan), ceea ce îl face perfect pentru sezonul de primăvară/toamnă. Însă, asta nu înseamnă că nu se poate purta și iarna. Îl puteți transforma într-un compleu pentru casă. Eu încă nu m-am decis când îl voi purta, dar cu siguranță îl voi purta cu drag.

Seturi- Set Visiniu Femme Luxe

 Femme Luxe-Stone Oversized Front Pocket Pullover Hoodie Cuffed Joggers Loungewear Set – Alexia

Fac ce fac și îmi aleg seturile puțin cam mari. De obicei marimea 10 este perfectă pentru mine. Dar am uitat că acest set este oversized. Dar știți ce? Acest set poate fi considerat unisex. Poate fi purtat și de bărbați. Prin urmare, am să i-l dau tatălui meu. Nu e prima dată când fac asta. Este păcat să stea în șifonier. Este foarte frumos și călduros. La următoarea comandă am să aleg încă unul, dar o mărime mai mică. Acest set se poate purta fie cu o pereche de pantofi sport, fie cu o pereche de bocanci maro. Vi-l recomand cu drag.

Seturi-Set Bej Femme Luxe

Femme Luxe-Black Oversized Crew Neck Sweatshirt Cuffed Joggers Loungewear Set – Averi

Acest set mi-a plăcut tare mult când l-am văzut pe site-ul Femme Luxe, așa că l-am comandat imediat. Cum nu era altă mărime am comandat mărimea 10. Bineînțeles, îmi este puțin larg. Evident, nu a ajuns în șifonierul meu ci în cel al tatălui. Îi vine perfect. A fost tare bucuros că a mai primit un set. Eu aș spune că e și tare norocos. Eu sunt fericită fiindcă știu că îl va purta cu drag. Este foarte frumos și, la fel ca celălalt prezentat anterior, este foarte călduros. Este perfect pentru sezonul de iarnă.

Citește și:  3 SECRETE pentru a te bucura la maxim de sportul în aer liber

Seturi-Set Negru Femme Luxe

Femme Luxe-Grey Oversized Crew Neck Sweatshirt Cuffed Joggers Loungewear Set – Averi

Fiindcă mi-a plăcut variata pe negru am comandat și varianta pe gri. Acest set nu a ajuns în șifonierul tatălui ci în al meu, dar nu știu când am să-l port. În poză nu se observă că îmi este larg, dar este. Prin urmare, cred că îl voi face cadou. Nu are rost să-l păstrez pentru mine dacă îmi este larg. Mai bine îl fac cadou unei persoane căreia îi va veni perfect. Este un set tare frumos și modern, potrivit pentru anotimpul de toamnă/iarnă. Cine vrea să arate cool, își face comandă de acest set. Eu abia aștept să fac o nouă comandă. De data aceasta nu voi mai comanda mărimea 10, ci 8. Sper ca seturile mărimea 8 să îmi vină perfect.

Seturi-Set Gri Femme Luxe

Acestea sunt cele 4 seturi primite în ultima comandă la Femme Luxe. Mă bucur că le-am făcut comandă, chiar dacă doar unul îmi vine perfect. De asemnea, mă bucur că unele dintre produsele pe care le fac comandă le poate purta și tatăl meu. Abia aștept să fac din nou comandă. Sunt câteva produse noi pe care mi le-aș dori în garderoba mea. Dacă voi încă nu ați făcut comandă la Femme Luxe, vă recomand să faceți. Merită! Produsele sunt de bună calitate. Și vin destul de repede. Eu sper să pot comanda mult timp de acum încolo de pe acest site. Am avut norocul să primesc doar produse pe gustul meu.

Problemele cu mărimea au apărut doar din vina mea. De acum am să comand mărimea 8. Apropo, dacă v-au plăcut seturile prezentate, pentru a face comandă căutați-le la categoria Loungewear set. Acolo veți găsi o gamă variată de seturi. Aveți de unde alege.

La categoria Lounge Set există seturi pentru toate gusturile. Există modele clasice, dar și modele îndrăznețe. Există seturi pe alese. Și eu îmi doresc să-mi fac comandă de un set îndrăzneț. Într-o zi voi face. Până atunci vă urez spor la cumpărături.

Pe curând!

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: