Recomandări

De ce îmi place să consum smoothie de fructe

Trăim vremuri pe care nu am crezut vreodată că o să le trăim. Nu mi-am închipuit  niciodată că voi fi nevoită să păstrez distanța față de oamenii dragi. Se pare că asta mi-a fost dat să trăiesc. Dar viața merge înainte, iar eu trebuie să-mi văd de ale mele.

Deși pandemia mi-a cam dat peste cap viața, am încercat să fac ce făceam înainte. Să urmez calea pe care destinul mi-o indică zi de zi și, bineînțeles, să-mi protejez sănătatea.

Am făcut asta în felul meu. Opiniile privind maniera în care poți să-ți menții organismul sănătos sunt extrem de diverse. Fiecare își exprimă opinia cu privire la ceea ce ar trebui sau nu să consumăm pentru a ne bucura de sănătate, însă, de foarte multe ori, am constatat că ceea ce priește unora, nu priește altora. Din acest motiv, am încercat să țin cont de diverse informații și să le combin.

Un smoothie de fructe dimineața + o budincă de chia cu semințe de cânepă și iaurt sau budincă cu semințe de cânepă și iaurt=sănătate curată

După diverse încercări, după sărit peste micul dejun timp de 1 lună, după repetate atenționări din partea organismului am ajuns la concluzia că nu se poate fără budincă de chia cu semințe de cânepă și iaurt. Organismul meu se simte mult mai bine când consumă o zi da o zi nu, una dintre cele două tipuri de budincă.

După budincă urmează un smoothie preparat în general doar din fructe. Știu, este bine să prepari smoothie-urile din fructe și legume crude. Sunt foarte sănătoase. Dar mie îmi plac mai mult cele din fructe.

Aș putea consuma pur și simplu fructele, dar este mult mai ușor să consum o cantitate mai mare de fructe odată doar savurând un smoothie. Îmi place mult smoothie-ul de kiwi, banane și portocale sau cel de pepene galben. Este foarte sănătos și cel de de mere, dar nu prea îmi place.

 Un smoothie de fructe poate fi soluția perfectă și pentru cină, nu doar pentru mic dejun

Când nu știu ce să consum la cină, un smoothie este soluția perfectă. Singura diferență față de cel de dimineață este că, pe lângă fructe, mai adaug și niște fulgi de ovăz integral. Astfel, devine mult mai sățios. Un astfel de smoothie îmi favorizează tranzitul intestinal și mă ajută să-mi mențin silueta dacă îl prepar din kiwi, mango și ovăz. Deși v-am că nu prea îmi place să adaug în smoothie-uri legume, uneori combin fructele cu tija de țelină (apio). Este o combinație foarte interesantă și sănătoasă.

Apio contribuie la scăderea în greutate, ajută digestia, reglează Ph-ul din corp, reduce colesterolul rău, ne protejează vederea, reduce presiunea sanguină, printre altele. Deci, dacă și vouă vă place apio, consumați această tijă de țelină cât de des puteți.

Smoothie-urile mă ajută să mă bucur de o masă completă și sănătoasă și să-mi mențin greutatea dorită.  De asemenea, mă ajută să-mi stăpânesc pofta de dulce, ceea ce mi se pare extraordinar.

Cu toate acestea, recunosc că în ultima perioadă mi-a fost din ce în ce mai greu să le prepar. Și nu din lipsă de timp, ci din comoditate. Dar am noroc, am descoperit Rokadalife/The Natural change, o echipă de oameni ambițioși care mă determină să fiu dinamică, determinată și sănătoasă, oferindu-mi șansa să achiziționez  de la ei smoothie-uri gata preparate și sucuri presate la rece.

Smoothie

De asemenea, îmi oferă posibilitatea de a intra în posesia unor programe speciale precum Green Detox, Slim Shape, Basic Reset, Vitaimmmunity, Recovery sau First Date. Fiecare program are rolul de a detoxifia organismul și de a crește imunitatea. Sunt programe perfecte pentru această perioadă grea prin care trecem.

Smoothie

 

Mă bucur mult că am descoperit Rokada, întrucât îmi permite să consum smoothie-uri și sucuri gata preparate și pline de sănătate. Așa mă voi obișnui și eu să consum smoothie-uri din legume și fructe. Vă recomand și vouă să le testați, nu o să regretați!

Pentru comenzi puteți suna la 40 372 902745. Spor la cumpărături sănătoase!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: