De ce prefer bijuterii din argint/cristale swarovski

Iubesc bijuteriile, mai ales pe cele din argint. Le iubesc, deoarece sunt un accesoriu care poate transforma complet o ținută. Știați că bijuteriile din argint sunt antimicrobiene?  În plus, au o serie de avantaje față de alte materiale, care m-au determinat de-a lungul timpului să le aleg. Iată câteva dintre avantajele lor:

Avantajele bijuteriilor din argint față de alte materiale

Și când vine vorba de bijuterii, argintul este pentru mine cea mai bună opțiune. Există mai multe motive care fac din acest metal nobil cel mai bun material pentru bijuterii.

La rândul său, acest lucru îl transformă într-un produs ideal pentru începerea unei afaceri cu bijuterii. Dacă doriți să vă creați propria afacere cu bijuterii, puteți avea siguranța că veți oferi clienților bijuterii de cea de calitate. Sunt bijuterii care pot dura o viață întreagă.

Indiferent de ce fel de bijuterii din argint/ cristale swarovski alegeți, acestea durează pentru totdeauna

Când vine vorba de calitate, argintul este cea mai bună opțiune pentru bijuteriile mele, deoarece poate rezista mult timp, spre deosebire de bijuteriile fantezie, care arată bine timp de câteva luni și apoi se deteriorează și trebuie aruncate. În plus, dacă bijuteriile de argint au și cristale swarovski sunt și mai frumoase. Argintul este cel mai bun din punct de vedere al calității ridicate și are un preț scăzut, sunt de părere bijutierii.

Bijuteriile din argint nu își pierd textura

Multe persoane preferă să cumpere bijuterii placate cu argint sau placate cu aur, deoarece pot fi puțin mai ieftine. Dar, în general,  lucrurile ieftine sunt de foarte bună calitate. În scurt timp, se vor deteriora.

Placarea cu argint sau aur presupune aplicarea unui strat mai gros de argint sau aur deasupra unui material de calitate inferioară, deci poate avea o durabilitate mică. Dar, în ambele cazuri, durează, fără îndoială, mult mai puțin decât o bijuterie de argint fină, precum cele pe care se găsesc pe Minier.ro.

Bijuterii Din Argint

Bijuteriile de argint sunt antimicrobiene

Argintul oferă, de asemenea, un beneficiu pentru sănătate: este natural antimicrobian și ucide tot felul de germeni. Este o caracteristică care capătă și mai multă importanță în aceste vremuri de pandemie, deoarece previne răspândirea bolilor respiratorii prin intermediul bijuteriilor.

Citește și:  Pe Eles.ro am găsit haine de damă de calitate

Datorită acestei caracteristici particulare, instrumentele medicale de cea mai înaltă calitate erau fabricate din argint, dovadă a eficienței sale.

Pot purta pandantivele, inelele sau brățările de argint pe care mi le pot alege de pe Minier, fără teama că vor deveni o sursă de infecții. O pot face ori de câte ori ies din casă.

Bijuterii Din Argint

Bijuteriile de argint sunt hipoalergenice

În conformitate cu cele de mai sus, argintul este, de asemenea, hipoalergenic, ceea ce înseamnă că foarte puține persoane care pot avea o reacție alergică atunci când poartă aceste bijuterii.

Alte materiale sunt mult mai susceptibile de a provoca alergii și se poate întâmpla și cu cele placate cu argint, deoarece sub stratul exterior subțire de argint sunt metale ieftine și nu atât de prietenoase cu pielea.

Bijuteriile din argint au un aspect mult mai natural decât oțelul

Bijuteriile din oțel inoxidabil au câștigat mai multă popularitate în ultimii ani, deoarece oțelul este un material mai bun decât cel din care sunt realizate bijuteriile fantezie. Problema este că, deși este strălucitor și mai ieftin, arată mai plictisitor decât argintul și deloc natural, lucru ce displace multor persoane.

Același aspect strălucitor, dar opac, au unele bijuterii de argint care sunt supuse unui proces numit „placare cu rodiu”, pentru a le face și mai rezistente.

Din argint se pot realiza modele care nu pot fi create din oțel

Oțelul este un material foarte greu de lucrat, așa că toate aceste bijuterii sunt fabricate în fabrici angro, niciuna dintre ele nu este fabricată manual.

Dimpotrivă, argintul este extrem de versatil deoarece, datorită faptului că este mai mulabil, permite crearea unor modele mult mai detaliate și chiar personalizate.

Avantajul oțelului este prețul mai mic. Pot intra în posesia unei bijuterii mari și mult mai grele, la un cost redus. Pe de altă parte, o bijuterie mare din argint costă mai mult. Dar bijuteriile din argint sunt mult mai versatile în ceea ce privește designul și arată mai natural, ceea ce îmi place foarte mult.

Bijuterii Din Argint

Atunci când îmi doresc o bijuterie nouă, intru pe Menier.ro, căci știu că acolo găsesc o gamă variată de bijuterii la un preț foarte bun. Vouă vă plac bijuteriile din argint? Cât de des vă cumpărați bijuterii?

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *