trimi018 38503
Recomandări

Stai ACASĂ! Ai grijă de tenul tău!

Stai ACASĂ! Ai grijă de tenul tău! Igiena facială joacă un rol esențial în eliminarea celulelor moarte de pe suprafața pielii. Acestea împiedică pielea să respire și, în consecință, nu se oxigenează în mod corespunzător.

O igienă adecvată a pielii nu implică o investiție mare. Este important să-ți speli fața de două ori pe zi, să folosești produse hipoalerginice și să-ți usuci fața cu un prosop curat.

De asemenea, poți utiliza și o mască hidratantă. De ce o mască hidratantă? Iată câteva motive pentru care merită să aplici pe față o astfel de mască:

Combate impuritățile din mediu

Acum stăm ACASĂ, dar vom ieși. Vom trece peste toate. Peste câteva luni soarele ne va surâde din nou vesel. Ne va mângâia chipul cu razele sale calde.

Dar până atunci este bine să avem grijă de tenul nostru și să-l scăpăm de impuritățile acumulate până acum.

Aplicarea unei măști te poate ajuta să elimini toate impuritățile și să-ți cureți în profunzime fața.

Ai grijă de tenul tău! Menține pielea tânără

Liniile mici de expresie încep să apară de la vârsta de 30 de ani, când nivelul colagenului începe să scadă. Deși este dificil să lupți împotriva trecerii timpului, masca de față este unul dintre cei mai mari aliați ai tăi. O foarte bună opțiune este un set de 30 foi mască de ten comprimată Lameila din cărbune de bambus  sau din fibră de bambus.

Ai grijă de Tenul tău!

Această mască aparte o poți utiliza după ce o hidratezi în apă de trandafir, extract de extract de miere sau aloe vera, de exemplu, maximizând în felul acesta efectele tonicului tău preferat.

Dacă aplici tonicul în mod tradițional folosind o dischetă demachiantă, nu stă suficient timp pe față astfel încât aceasta să aibă parte de toate beneficiile sale. Dar dacă folosești foile din fibră de bambus, vei reuși să obții rezultate incredibile.

Tot ce trebuie să faci este să pui o capsulă într-un bol și să torni tonicul peste capsulă. Vei vedea cum masca se extinde, absorbind substanța hidratantă. Îți ofer un pont. Pune suficient tonic pentru ca masca să fie foarte bine saturată.

După saturare, desfă masca, aplic-o pe față, bucură-te de răsfăț.

Masca îți oxigenează fața

Poluarea afectează pielea, deoarece reduce cantitățile de vitamina E și C și scade oxigenul în țesuturi, făcând tenul să pară plictisitor. Prin urmare, utilizarea unei măști o dată pe săptămână va oferi acestuia luminozitate. Pe chipul tău nu va exista nici măcar o urmă de impurități.

Masca facială vindecă pielea sensibilă

Ai pielea sensibilă și ușor iritată? De fiecare dată când te uiți în oglindă, fața ta este plină de coșuri și alte impurități? Măștile de pe față pot fi soluția perfectă în special în cele mai reci luni ale anului, când pielea se usucă și se irită cu ușurință.

Dacă ai pielea sensibilă pariază întotdeauna pe o mască care conține apă mineralizantă din abundență, întrucât aceasta poate restabili imediat prospețimea pielii, precum și o mască hidrogel care repară celulele deteriorate și le reînnoiește. În plus, hidratează și hrănește pielea sensibilă, dându-i fermitate.

Este foarte important ca tenul tău să fie în permanență bine hidratat, întrucât lipsa umidității, potrivit specialiștilor dermatologi, este unul dintre factorii care afectează viața și textura pielii noastre.

Fața și corpul nostru are nevoie de umiditate. De aceea este bine să o hidratezi permanent. Este important să bei multă apă, să consumi fructe, să îți speli fața cu apă rece, să elimini celulele moarte și să aplici o cremă sau o mască care să îți hidrateze și să îți regenereze pielea.

Dacă adaugi la asta o dietă echilibrată, te vei bucura de un ten minunat. Îngrijirea tenului este importantă. Consumă doi litri de apă pe zi, consumă doar alimente care îți asigură toți nutrienții de care ai nevoie, iar pielea ta va părea netedă, hidratată și lipsită de impurități, cum ar fi coșuri și puncte negre.

Stai ACASĂ! Ai grijă de tenul tău! Ai grijă  de părul tău! Protejează-ți sănătatea în aceste vremuri grele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Căi pustii

martie 31, 2020

Descoperă mai multe la Irina-Cristina.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura