Este o bună idee alegerea unor șeminee pe lemne?

Casă cu șemineu sau fără șemineu? S-ar putea să vă întrebați dacă casele au nevoie astăzi de șeminee, în special în zonele cu climă mai caldă.

În vremurile de demult, șemineul era piesa centrală dintr-o casă. Era folosit pentru a oferi o distribuție uniformă a căldurii și, de asemenea, servea drept sursă de căldură pentru gătit.

Odată cu invenția cărămizii, în locuințe au început să se construiască șeminee centrale mai mari, iar casele mai scumpe includeau adesea mai multe șeminee pentru a asigura mai multă căldură pentru ocupanții săi.

Pe măsură ce tehnologiile de încălzire și răcire au avansat, șemineul nu a mai avut un rol atât de important, devenind mai mult o caracteristică estetică în locuință.

De ce ați avea nevoie de șeminee pe lemne?

Un șemineu pe lemne amplasat într-un colț al camerei poate da acesteia mai multă personalitate, păstrând în același timp aspectul tradițional al încăperii în care, cu siguranță, mobilierul este unul modern. Dincolo de asta, este o sursă de încălzire a casei foarte eficientă.

Unde puteți găsi șeminee pe lemne?

Dacă vă place ideea de a amplasa un șemineu pe lemne în casa voastră, aveți ocazia de vă achiziționa un astfel de produs accesând linkul https://www.quickshop.ro/seminee-pe-lemne-c398-p1.

De îndată ce veți accesa acest link veți descoperi o gamă variată de șeminee pe lemne, ceea ce vă va permite să alegeți produsul care vi se pare mai potrivit pentru casa voastră.

De exemplu, ați putea alege un Șemineu lemn Ferroli MIRANO 9,5 kw

 

sau un Șemineu lemn Ferroli MIRANO C 9,5 kw din mai multe motive.

Șeminee

Cele mai cunoscute motive pentru a amplasa un șemineu în casele noi construite sunt:

Interes arhitectural / vizual – crearea unui punct focal în zona principală a casei voastre;

Amenajarea un loc unde să atârne ciorapii cu ocazia sărbătorilor de iarnă și / sau să așezați diferite ornamente în cea mai frumoasă perioadă a anului;

-Copiii nu sunt singurii care știu că Moșul are nevoie de un coș de fum.

Mulți dintre cei care aleg să-și monteze un șemineu iau această decizie pentru că își doresc să transforme casa într-un loc de poveste. Un loc în care se întorc de fiecare dată cu drag pentru a povesti alături de cei dragi, în fața focului care creează o ambianță minunată în casă. Aceștia fac parte dintre cei care fără de șemineu parcă nici nu se simt acasă, având în vedere că, deși mulți nu ne dăm seama, șemineul creează acel sentiment de apartenență, de apropiere dintre cei care locuiesc în casă.

Există însă și o altă categorie de oameni. Este vorba despre aici oameni pentru care totul se reduce la estetică și la preferințe personale.

Citește și:  La Optisan se poate face tratament pentru ambliopie

Merită achiziționat un șemineu pe lemne?

Nu știu alții de cred, dar din punctul meu de vedere, șemineul pe lemne este o investiție extraordinară. Este adevărat, în prezent, pe piață există o gamă variată de șeminee moderne, dar doar cel pe lemne consider că spune o poveste, că ne amintește de copilărie, de statul la gura sobei, în casei bunicilor cărora le sclipeau ochii de bucurie ori de câte ori reușeau să-și vadă nepoții stând în fața focului.

Șemineul, martorul momentelor extraordinare

Ce vremuri frumoase au apus! Ce repede au trecut anii! Ce repede a trecut copilăria noastră! Ne-au rămas amintirile lemnelor trosnind în sobă și a emoțiilor din preajma Crăciunului.

De acele vremuri nu mai putem avea parte. Clipele furate de timpul nemilos nu ni le mai poate aduce nimeni înapoi, dar putem avea parte de alte clipe minunate dacă achiziționăm un șemineu cu lemn care poate fi montat în livingul casei noastre.

Așadar, dragi prieteni, dacă stați de ceva timp pe gânduri și nu știți dacă vă achiziționați un șemineu pe lemne sau nu, vă recomand să nu mai ezitați. De ce?

Fiindcă veți avea oportunitatea de a vă bucura de jocul minunat al flăcărilor și de căldura plăcută pe care șemineul o degajă. Dacă vă achiziționați un șemineu de calitate accesând linkul de mai sus, aveți șansa să reduceți chiar și la jumătate factură la căldură în fiecare lună.

În plus, datorită faptului că sunt proiectate potrivit unei tehnologii moderne și fabricate din materiale de cea mai bună calitate, funcționează eficient și sigur dacă sunt respectate instrucțiunile de instalare și utilizare. Pe de altă parte, spre deosebire de alte surse de combustibil disponibile, lemnul este eco-friendly.

Transformați-vă casa într-un loc de poveste. Alegeți un șemineu care să devină un martor al momentelor extraordinare petrecute alături de familie și de prieteni dragi. Nimic nu este mai frumos decât să strângi în cufărul sufletului amintiri luminate de flăcările dătătoare de speranță. Bucurați-vă de frumos, de clipele alături de persoanele dragi inimii voastre, savurând o cană de ceai de lămâie sau de vin fiert cu scorțișoară, în fața șemineului.

Adunați amintiri, cu acestea rămânem. Aprindeți focul în șemineu și permiteți căldurii să vă învăluie și să vă poarte pe tărâmul amintirilor, a acelor comori ce face inima să bată cu putere.

PS: Sunați la 0765.277.006 pentru a face comandă!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *