Recomandări

Sfaturi despre cum să alegi rochia de seară pentru nuntă

Nu știi ce să porți la nunta la care ai fost invitată? Nu îți face griji! În acest articol te voi ajuta să îți alegi rochia de seară perfectă pentru un asemenea eveniment deosebit.

Sfaturi despre rochia de seară: lungimea rochiei și eticheta

Există rochii de toate categoriile, dar fără a complica prea mult lucrurile, am să fac o primă clasificare care reduce mult alternativele: lungimea rochiei. Rochie scurtă sau lungă? Poți alege fie după preferințele personale, potrivit sezonul anului, conform codului vestimentar impus etc. Există o mulțime de motive, dar îți voi oferi câteva informații care te pot interesa:

-Deoarece noaptea temperatura este mai scăzută, majoritatea femeilor preferă să aleagă rochiile lungi, mai ales dacă este vorba de nunți  în aer liber.

-Potrivit experților, dacă se respectă protocolul, rochia lungă este rezervată exclusiv persoanele care au un rol important în cadrul evenimentului, în timp ce celelalte invitate ar trebui să opteze pentru rochii scurte, deși de obicei acestea sunt potrivite pentru nunțile de zi.

De asemenea, aceștia consideră că, dacă ești domnișoara de onoare, nașa, mama miresei sau a mirelui, este important să alegi culoarea potrivită pentru această ocazie și în aceste cazuri este recomandată o rochie lungă. Un alt punct de luat în considerare este locul în care va avea loc căsătoria. Trebuie să-ți alegi rochia în funcție de locație.

În ceea ce privește culorile, roșul și negrul sunt culori care nu dau greș niciodată datorită atemporalității lor, dar în prezent se pune accent pe culorile metalice și de sezon.

Ești invitată la o ocazie specială, așa că trebuie să renunți la hainele casual, desigur, cu excepția cazului în care mirii roagă oaspeții să aleagă o astfel de ținută.

Și dacă nu dorești să alegi o rochie, atunci salopeta va fi cea mai bună opțiune. În prezent, este una dintre cele mai vândute articole de îmbrăcăminte pentru diverse tipuri de evenimente, pentru confortul și funcționalitatea sa. În plus, poți găsi diverse modele, având posibilitatea să o alegi pe cea care îți pune cel mai mult în evidență silueta.

Ține cont de tipul de eveniment

Când primești invitația, uită-te la ea cu atenție, deoarece aceasta este un indiciu despre cum va fi evenimentul. Există miri care cer oaspeților un anumit cod vestimentar. Așadar, dacă acest lucru este stipulat în invitație, mai bine îl urmezi pentru a crea o notă discordantă la petrecere. Adică, dacă observi că invitația are un stil boho, atunci caută o rochie în acest stil.

Alege rochia care ți se potrivește cel mai bine

Un lucru este clar. Vrei să arăți perfect la nuntă. Dacă vrei să-ți atingi obiectivul și să atragi toate privirile asupra ta, trebuie să ții cont de faptul că există diferite tipuri de siluete, fiecare cu caracteristicile sale. Din acest motiv, trebuie să alegi rochia care se potrivește cel mai bine siluetei tale. Rochia pe care o alegi trebuie să-ți mascheze punctele slabe și să ți le evidențieze pe cele forte.

Începe o sesiune cumpărături online și uită-te, de exemplu, la diferite rochii elegante de seară din dantelă.

Sfaturi rochie nunta

Nu uita de accesorii

Rochia are un rol important în crearea unui look perfect pentru nuntă, dar nu este totul, deoarece trebuie să ții cont de coafură, machiaj, încălțăminte și accesorii. Important este să existe un echilibru între rochie, pantofi și bijuterii.

De asemenea, nu trebuie să uiți nici de geantă. Plicurile sau clutch-urile nu trebuie să lipsească de la evenimentele nocturne. Ele trebuie să fie discrete și funcționale. Poți alege o geantă care să fie în contrast sau să fie în centrul atenției, asta dacă rochia nu are prea multe detalii extravagante.

Cu o capă, o eșarfă sau o pelerină îți poți finaliza ținuta, mai ales primăvara și toamna, când temperatura este mai scăzută. Acestea fiind zise, sper ca aceste sfaturi să-ți fie de folos în alegerea rochiei perfecte de pe Neer.ro. Petrecere frumoasă îți doresc!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: