Vreți să câștigați un ban în plus? Nu știți ce să faceți pentru asta? Vă dau un pont. Creați un spațiu unde să se poată juca jocuri video. De ce să creați un astfel de spațiu? Deoarece, pe lângă faptul că veți câștiga un ban în plus, veți da posibilitatea pasionaților de jocuri să se bucure de beneficiile acestor jocuri. Dacă nu știți ce beneficii pot să aibă, iată 2 dintre ele:

Jocurilor video

Îmbunătățesc abilitățile motorii

Un studiu al Universității Deakin din Australia a descoperit că cei mici care au jucat jocuri video interactive, și-au îmbunătățit abilitățile motrice.

Rezultatele studiului au arătat că abilități precum lovirea, luarea obiectelor și aruncarea unei mingi, de exemplu, erau mai bune la copiii care au jucat acest tip de joc video. Potrivit cercetătorului responsabil de studiu, dr. Lisa Barnett, acest studiu nu a fost conceput pentru a arăta că jocurile interactive pot îmbunătăți eficient dezvoltarea motorie a copiilor, dar rezultatele au fost foarte interesante și indică faptul că ar trebui să investigăm această legătură mai profund.

Este posibil ca acești copii să aibă o capacitate mai mare de a controla obiectele, deoarece au jucat jocuri care îmbunătățesc în mod special aceste procese, cum ar fi în jocul de bowling WiiSports. Jocul video îmbunătățește, de asemenea, coordonarea ochi-mână.

Barnett a afirmat, de asemenea, că este adevărat că cei mici cu un indice de control mai mare al obiectelor pot fi mai atrași de jocurile video, deși este adevărat că adulții care joacă au abilități motrice mai bune decât cei care nu joacă.

Un alt studiu publicat în 2007, de către Universitatea de Stat din Iowa, de psihologii Douglas Gentile și Dr. James Rosser, șeful chirurgiei non-invazive de la Centrul Medical Beth Israel din Boston, compară intervențiile chirurgicale laparoscopice ale celor care joacă jocuri video cu cele ale celor care nu joacă.

În cazul unei laparoscopii, chirurgul face o incizie mică și lucrează cu camere mici și instrumente specifice. De-a lungul anilor s-a constatat că acei chirurgi care au jucat jocuri video au efectuat intervențiile cu 27% mai repede și, mai important, au comis erori cu 37% mai puține decât cei care nu au jucat.

Cel mai bun indicator al abilităților lor este cât de mult au jucat jocuri video și cât de mult joacă acum.

Așadar, prima întrebare pe care trebuie să i se pună un chirurg atunci când va face o laparoscopie este: câte astfel de operații ați făcut înainte? A doua ar fi, jucați jocuri pe simulatoare video?

Ameliorează durerea

Conform unui studiu realizat în 2010 de American Pain Society, jocurile video și experiențele de realitate virtuală pot ajuta la atenuarea durerii la copii și adulți.

Studiul arată că atunci când au fost cufundați într-un mediu virtual, participanții care au fost tratați agresiv pentru afecțiunile lor, cum ar fi chimioterapia, au arătat o scădere dramatică a stresului și neliniștii. Pentru pacienții de la secția de arși, această scădere a durerii a variat de la 30% la 50%.

Jeffrey I. Gold, directorul aripii pediatrice și al controlului clinic al durerii de la Spitalul de Copii din Los Angeles, o explică astfel:

Realitatea virtuală produce un efect de modulare endogen, astfel încât efectul analgezic nu se datorează numai faptului că pacientul este distras, ci și modului în care creierul percepe stimularea durerii. Accentul se pune pe joc, nu pe durerea procedurii medicale, în timp ce experiența virtuală atrage atenția și restul simțurilor.

Alte cercetări realizate la Universitatea Keele din Regatul Unit, au ajuns la concluzii similare. Studiul acesta a descoperit, de asemenea, că voluntarii au avut o rezistență mai mare la durere după ce au jucat jocuri video violente.

Participanții au jucat alternativ jocuri FPS violente și un joc de golf de 10 minute și apoi au pus mâinile în apă cu gheață pentru a-și verifica rezistența la durere. Jucătorii care tocmai jucaseră un joc violent au putut să stea cu mâinile în apă cu 65% mai mult. Echipa Keele consideră că această toleranță crescută la durere și frecvența cardiacă poate fi atribuită confruntării tipice / răspunsului la stres.

Așadar, ținând cont de aceste două beneficii și cercetările realizate, vă recomand să deschideți un spațiu unde să puneți la dispoziția celor pasionați de jocuri, jocuri video precum cele oferite de echipa WaterBoyz.  Sunt jocuri video produse de Magic Play, extrem de atractive care alungă imediat plictiseala și ajută jucătorii să se simtă mult mai bine.

Puteți să alegeți, de exemplu, jocul Fly O’Clock care este o provocare epică în care timpul este dușmanul jucătorilor. Aceștia trebuie să sară peste mâinile ceasului și să se ferească de lovituri. Dacă sunt loviți jocul se termină. Nu vă spun mai multe, vă las să-l descoperiți voi. Contactați echipa Waterboyz și investiți în distracție.

 

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Irina Cristina

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura