Top 4 destinații superbe de vizitat primăvara aceasta cu un buget mic

Destinații

Petrecerea vacanței într-un loc de vis este dorința fiecăruia dintre noi. Fie că vorbim de vacanțe exotice, de plaje, munți și alte destinații de vacanță, oamenii își doresc să aibă parte de concedii liniștite și să petreacă timpul alături de familie sau prieteni într-un mediu cât mai plăcut fără cheltuieli prea mari.

Vacanțele sunt prilejul ideal în care să profităm de cele mai frumoase destinații și cele mai bune oferte. Analizând cheltuielile pe care le implică o vacanță, iată mai jos top 5 destinții în care să evadezi în această primăvară cu un buget redus:

  1. România- Bucegi

Dacă vei dori să cutreieri munții și să vizitezi frumusețile din masivul Bucegi, poți vizita Sfinxul din Bucegi care este un loc potrivit pentru o gură de aer proaspăt și o plimbare sănătoasă. Poți face aceasta plimbare cu mașina, apoi poți urca cu telecabina. Trebuie însă să ai mare grijă la traseul până la destinație și să fii atent la drum pentru a evita accidentele nefericite. Poți să vezi detalii aici, pentru a afla mai multe legate de despăgubirile în cazul unui accident rutier.

Cea mai simplă cale de acces este cu telecabina Bușteni-Babele, traseu ce are o lungime de 4.350 m, o diferență de nivel de 1.235m și este străbătut în aproximativ 15 minute. Telecabina are o capacitate de 25 persoane. Este locul perfect în care poți surprinde zeci de fotografii.

  1. Turcia

O vizită în Turcia îți va oferi prilejul ideal de a vizita cele mai atrăgătoare locuri și de a te bucura de această vacanță.

O alternativă ieftină și atrăgătoare față de restul destinațiilor ale Turciei și cu plaja sa gratuită Ramo la doar o oră de Çeşme, Izmir este destinația ideală unde vei avea parte de un loc unde nisipul este incredibil de fin.

  1. Porto, Portugalia
Citește și:  Fii responsabil, Omule! Trăiește-mă de cealaltă parte a porții!

Un loc ideal de savurat o cafea într-o dimineață însorită este Cafe Santiago. Atunci când vei cutreiera prin cartierele Portugaliei, lasă-te ademenit de Livraria Lello & Irmão, o librărie de cărți în stil Art-Nouveau, locul unde vei putea găsi tot felul de obiecte la modă în Porto, răsărite printre cărțile așezate minuțios pe rafturi. Este cel mai plăcut mod de a petrece o după-amiază romantică în Porto!

Destinații

  1. Ungaria, Budapesta

O călătorie în capitala Ungariei este prilejul perfect pentru a vizita Falk Miksa, una dintre străzile reunumite de pe glob, pentru numeroasele muzee și magazine de antichități, unde vei putea să regăsești obiecte din fosta epocă socialistă.

Toate aceste locuri îți vor încânta privirea și îți vor dezvălui cele mai încântătoare peisaje pe care pașii tăi le vor urma în aceste călătorii. Coloritul peisajelor, mireasma florilor de primăvară și delicatesele preparatelor specifice zonelor te vor ademeni la fiecare colț de stradă.

Dacă te-au inspirat aceste idei, te poți bucura împreună cu cei dragi de cele mai frumoase destinații pentru o vacanță în care relaxarea și frumusețea locurilor te vor surprinde la fiecare pas.

Cu siguranță îți vei aminti cu nostalgie de gustul dulce al acestor vacanțe.

Sursa foto: Pexels.com

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: