Tips&tricks pentru recăpătarea siluetei perfecte pentru sezonul de primăvară-vară!

Nu reprezintă niciun secret faptul că, la final de sărbători, kilogramele acumulate în plus se arată tot mai pronunțat, motiv pentru care majoritatea doamnelor și domnișoarelor preocupate de modul în care arată încep, încă din luna februarie, aventura de detoxifiere și remodelare corporală, cu atât mai mult cu cât se va instala cât de curând sezonul cald.

Așadar, dacă și tu ți-ai propus ca în următoarea perioadă să-ți stabilești un plan de recăpătare al siluetei pentru primăvară-vară, atunci, propunerile de mai jos s-ar putea să reprezinte exact ce ai tu nevoie pentru a te motiva și a începe schimbarea chiar de mâine.

Lucruri pe care să le faci dacă vrei să slăbești:

Mergi într-un salon de remodelare corporală. Cu siguranță, după atâtea calorii ingerate, pielea ta nu mai arată atât de bine și probabil că și-a făcut apariția aspectul inestetic de coajă de portocală. Poți să o diminuezi sau chiar să scapi de ea, dacă apelezi la ajutorul tratamentelor corporale de la https://www.bioestetika.ro/, acolo unde vei fi răsfățată exact așa cum îți dorești. Ai de ales între radiofrecvență, electrostimulare, presoterapie și altele, care îți vor oferi rezultatele dorite în timp util.

Fă-ți abonament la sală. Nu este suficient să urmezi doar tratamente corporale și să te aștepți să slăbești rapid, într-un timp record. Pentru a ajunge la silueta dorită, ai nevoie de sport, așa că dacă încă nu ai un abonament la sală, ai face bine să te grăbești. Indicat ar fi să mergi la clasele de aerobic ori să paricipi la ore de fitness sub îndrumarea unui antrenor. Acesta o să știe exact care sunt grupele de mușchi care trebuie lucrate, în așa fel încât să ajungi la silueta pe care o visezi.
Siluetei
Dietă. Ce funcționează cel mai bine în combinație cu sportul? Da, ai ghicit, o dietă echilibrată. Atenție! Dietă echilibrată nu înseamnă înfometare, ci grijă și atenție la alimentele consumate. Renunță la dulciuri și pâine și înlocuiește preparatele prăjite în ulei cu cele pregătite pe grătar. De asemenea, încearcă să îți formezi un stil de viață consumând mai multe fructe și legume, bineînțeles, până în ora 20:00.

Citește și:  Care este cea mai bună modalitate de a-ți proteja telefonul mobil?

Motivează-te. Există posibilitatea să ajungi la un prag în care să consideri că nu mai poți urma un program de abținere de la mâncare ori de mers la sală de fitness. Încearcă să depășești repede astfel de etape și să identifici lucrurile care te pot motiva: fotografiile din vara trecută, când îți veneau hainele cu măsuri mici, imaginile de pe rețelele de socializare care afișează modele cu trupuri impecabile, dar și piese vestimentare din noua colecție, în care, fără doar și poate, va trebui să încapi.

Iată, așadar, 4 dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ai în vedere dacă ți-ai propus să scapi de kilogramele acumulate după sărbători. Cu siguranță, dacă respecți toate cele de mai sus, vei reuși să te bucuri de o siluetă perfectă în sezonul cald.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *