Sunt pariurile un mod de a te întreține? Iată ce spun experții în domeniu

Pariurile sportive

În România, la ora actuală, un procent de 5% din întreaga populație pariază constant la casele de pariuri online, sau agenții stradale. Acest fenomen este ușor de observat, în fiecare colț al țării, deoarece casele de pariuri s-au extins foarte mult, în toate orașele. Pariurile sportive, loto și jocurile de noroc sunt o industrie imensă, cu câștiguri de milioane de auro anual. În România, această industrie a pariurilor și-a făcut apariția în 1996, când au fost înființate primele câteva agenții stradale. Experții în piața pariurilor spun că aceste jocuri legate de sport existau și mai demult, în perioada conducerii comuniste, mascate foarte bine și derulate într-un mediu cât mai sigur și ascuns de văzul lumii. În ultimii ani, industria pariurilor a devenit din ce în ce mai populară, devenind un bussines în tot sensul cuvântului.
Se poate trăi din pariurile sportive?

Foarte mulți pariori își doresc să adune profituri constante, destul de mari încât să se poată întreține numai din asta, fără să fie nevoiți să își ia un job. Asemenea altor jocuri precum cele de cărți (poker) , chiar și în pariurile sportive sunt acei jucători care au depășit stadiul de hobby și pariază constant, obținând venituri suficient de mari încât să acopere toate cheltuielile lunare. Chiar și în acest caz, strategiile de joc adoptate de ei dau randament o perioadă de timp, după care trebuie analizate din nou și readaptate, pentru a obține un număr la fel de mare de bilete câștigatoare.

Cum devii un parior de succes, cu experiență?

În cazul anumitor pariuri, contează mult și șansele de câștig, ele referindu-se la acele goluri marcate în ultimul minut, un câștig neașteptat sau un coș în ultimele secunde de joc. Ei bine, aceste cazuri sunt foarte rare, în comparație cu meciurile din care poți câștiga sume sigure și consistente, bazându-te pe cunoștințele pe care le ai legate de acel meci, de echipă sau strategia de joc adoptată sau potrivită. Cunoștințele pe care le are un parior profesionist se bazează, în principiu, pe studiile legate de statistici. Chiar și în acest caz, însă, acestea te pot îndemna să iei decizia nepotrivită, mai ales atunci când nu iei în calcul cele mai importante statistici, care se referă la evoluția echipei, jucătorii indisponibili, starea terenului, clasamentul etc. Este bine să urmărești echipa pe care pariezi și, dacă observi că meciul respectiv nu se îndreaptă în direcția în care ți-ai dori, ai posibilitatea să schimbi acest lucru și să pariezi live, plasând alte pariuri , într-o manieră diferită.

Citește și:  Sfaturi privind alegerea unei stații de încărcare mașini electrice

Disciplina este cel mai important lucru

Specalistii spun că 3 din 10 oameni care pariază, reușesc să țină evidența tuturor pariurilor pe care le plasează și, în felul acesta, poți observa care din ele aduc cel mai mult profit și cum ai putea să îți inbunatatesti modul de joc, fiind mult mai disciplinat. Te poți inspira de la pariorii de top, în legătură cu strategiile și să alegi ună potrivită pentru tine, ținând cont de o serie de factori importanți. Este bine că în fiecare luna să aplici o altă strategie, până când vei descoperi care e cea mai potrivită pentru tine și care sunt modalitățile prin care poți să obții câștiguri mai mari. Cu toate acestea, nimic nu este sigur iar entuziasmul și graba ta pot să genereze găuri destul de mari în buget, înainte ca tu să îți dai seama.

În România, cazurile dependenței de pariuri sunt destul de dese, sunt din ce în mai mulți oameni care se ocupă cu acest lucru. Se poate să ai câștiguri foarte mari în doar câteva zile sau, în funcție de modul în care joci, chiar și după foarte mult timp, până când începi să dai randament. De asemenea, este indicat să îți impui o limită, în fiecare lună sau zi.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *