Recomandări

Cum să cucerești o femeie pretențioasă: 4 tips&tricks!

 

Femeie pretentioasa

Fără îndoială, o femeie care „se lasă greu„ va fi întotdeauna considerată o provocare pentru reprezentanții sexului masculin. Motivul? Pretențiile și standardele fixate de doamnele greu de mulțumit îi determină pe potențialii lor parteneri să lupte mai mult, cu alte cuvinte, să se străduiască să le între în grații. Iar în acest fel, un bărbat nu se va plictisi, ba chiar va încerca prin orice mijloace să o cucerească pe cea care i-a stârnit interesul!
Așadar, dacă te-ai îndrăgostit de o fată care pare să nu îți dea atenție mai deloc, citește, în continuare, ce e de făcut, astfel încât să o cucerești instant.

Iată 4 lucruri pe care le apreciază femeile pretențioase:

1. Mașina.

Cu siguranță, nu te surprinde faptul că mașina ocupă un loc fruntaș în topul lucrurilor pe care o femeie le apreciază la bărbatul de lângă ea. Astfel, dacă ți-ai propus să o cucerești pe cea la care ai ajuns să te gândești zi și noapte, începe prin a investi într-un automobil doar al tău. Iar dacă ai deja unul, asigură-te că acesta se află într-o stare impecabilă. Acordă atenție pieselor fără de care mașina ta nu ar putea funcționa. Pentru început, vezi aici modele de baterii Rombat Premier dintre care să alegi, astfel încât să te bucuri de calitate superioară. Cu siguranță, vei găsi tot ceea ce îți dorești pentru autovehiculul tău!

Femeie- lucruri observate la ea de un barbat

2. Zâmbetul.

O dantură sănătoasă și strălucitoare, care îți permite să zâmbești până la urechi, va atrage întotdeauna o femeie pentru care igiena joacă un rol extrem de important. Așadar, dacă te confrunți cu dinți cariați, ori alte probleme dentare, nu ezita să apelezi la ajutorul unui medic specialist în această privință. Trebuie să știi că te vei bucura întotdeauna de rezultatul scontat, dacă alegi implanturi dentare la Melnic, de exemplu. Fără îndoială, Clinica DrMelnic te va sprijini în dorința de a afișa un zâmbet frumos și sănătos.

3. Ținuta.

Mare atenție la ce și cum porți, mai ales atunci când știi că există posibilitatea să te întâlnești cu EA pe stradă. Așadar, pe lângă faptul că piesele vestimentare pe care le porți trebuie să fie impecabile, asigură-te că acestea fac casă bună una cu cealaltă, căci, fără îndoială, ești conștient de faptul că o să te analizeze din cap până în picioare. Și știi deja că femeile sunt experte în tot ceea ce are legaura cu moda și tendințele actuale ale acesteia.

Femeie la prima intalnire

4. Comportamentul.

Ascult-o, fă-i complimente, îmbrățișeaz-o și aranjează-i părul ciufulit. Deși e pretențioasă și știi că are așteptări foarte mari, se va topi în fața unor gesturi mici, dar pline de semnificație, ca acestea. Fă-o să radă și ridică-i moralul, de fiecare dată când o vezi descurajată. Va aprecia efortul tău și, cu siguranță, îi vei părea din ce în ce mai interesant.

Acum că ai descoperit cum să o cucerești, pune în practică toate cele 4 sfaturi menționate anterior și, cu siguranță, în scurt timp, vei apărea cu EA la braț.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l:

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: