Electronice&IT ieftine se găsesc pe Biasicom.ro

Cinstea este cea mai bună strategie atunci când implică bani (Mark Twain). M-am născut și am crescut într-o familie în care cinstea este mai presus de orice. De mică am fost învățată să îi respect pe ceilalți dacă vreau să fiu respectată. Timpul a trecut, eu am crescut, am ajuns pe picioarele mele, iar într-o zi am descoperit că îți poți câștiga existența și muncind de acasă.

Nu mi-am închipuit niciodată că voi sta acasă și voi câștiga bani, dar uite că se poate. Cine crede că nu se poate, se înșeală amarnic. Se poate, dacă ceea ce faci, faci cu pasiune și dăruire. Mă pot considera o norocoasă. Am posibilitatea să muncesc cu pasiune de acasă. Zi de zi fac acest lucru, de dimineață până seara. Ce anume fac? Scriu. Scriu despre una, despre alta, și o fac cu mare drag.

Îmi place să îi ajut pe oameni să-și promoveze afacerea și în același timp să câștig bani. Este frumos să vorbește despre realizările celorlalți îmbrăcând totul într-o poveste. Beneficii sunt de ambele părți, îmi stabilesc în fiecare zi programul, eu sunt propriul meu șef, prin urmare, sunt o mare norocoasă.

Și cum în fiecare zi, am din ce în ce mai mult de scris, pentru a-mi desfășura activitea putea cum se cuvine, am decis să îmi fac PFA. Astfel, toată lumea este mulțumită. Am posibilitatea să fac ceea ce-mi place legal, și, astfel, să atrag și mai mulți clienți și să-i ajut să-și promoveze afacerea.

Înființarea PFA-ului nu este dificilă, îți trebuie doar câteva documente despre care poți afla sunând la Registrul Comerțului. Și nici nu costă foarte mult. Începând de anul acesta s-au scos câteva taxe, iar acum înființarea costă doar 190 ron.

După înființarea PFA-ului mai există câteva lucruri de punct și apoi activitatea poate începe. Unul dintre acele lucruri este achiziționarea unei imprimante multifuncționale, dacă nu aveți deja.

Cum cea pe care eu o aveam nu mai funcționa cum trebuie, am fost nevoită să îmi cumpăr una nouă. Grea sarcină. În prezent există o gamă variată imprimante, cu funcții diverse. De unde să alegi și ce să alegi? Deși gama lor este variată, în magazinele fizice prețurile imprimantelor tot destul de mari sunt. De aceea mi-am îndreptat atenția spre magazinele online.

Citește și:  Pe Eles.ro am găsit haine de damă de calitate

Așa am descoperit magazinul online Biasicom, unde am găsit o gamă variată de produse ce intră în categoria electronice și IT. Așa mi-au făcut cu ochiul laptop-urile…dar am trecut rapid la imprimante….Am crezut că o să fie ușoară alegerea, dar m-am înșelat. La ce să mă uit și pe care să o iau? Diverse mărci,  prețuri interesante. Hmm…dificil…foarte dificil.

Mi-au făcut cu ochiul mai multe modele… De exemplu, mi-aș lua o imprimată Brother cu laser DCP 1510E, cu toner negru de 1000 de pagini. Este o imprimantă cu scanner, cu un design foarte potrivit pentru birourile mici, exact cum este al meu. Fiind o imprimantă destul de compactă, o pot încadra oriunde, ceea ce mi se pare extraordinar. Nu am nevoie de o imprimantă care să ocupe foarte mult spațiu, de aceea aceasta mi se parte una foarte potrivită.

imprimanta brother

În plus, scanner-ul are câteva caracteristici care mi se par foarte interesante. Acest scanner permite scanare către email, imagine, fișier, pdf etc. Mi-aș dori o astfel de imprimantă, la fel de tare precum mi-aș dori și imprimanta Samsung M2070, care permite desfășurarea activității într-un mod cât mai eficient. Aceasta este prevăzută cu funcții inovatoare pentru copierea cărții de identitate, precum și cu alte funcții utile, care transformă imprimarea și scanarea într-o plăcere.

imprimanta samsung

În plus, este suficient să se apese pe butonul Eco pentru a economisi toner, energie, dar și hârtie. Cu imprimanta de la Samsung putem imprima rapid orice document avem nevoie. Of…grea decizie. Voi ce imprimantă ați alege?

PS: Dacă și voi aveți nevoie de una, puteți face comandă la: 0731.806.226.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *