Colțul Românesc, un colț cu produse de suflet
Recomandări

Colțul Românesc, un colț cu produse de suflet

Mi-a fost dat să trăiesc într-o țară frumoasă, cu peisaje minunate. Este o țară pe care natura a înzestrat-o cu tot ce ne trebuie pentru a avea o viață fericită. Avem livezi, am avem vii, avem un pământ care odată cultivat ne oferă roade extraodinare. Sunt roade de care noi nu prea ne bucurăm și cu care nu prea ne mândrim.

În ultimii ani au apărut o mulțime de hipermarket-uri și supermarket-uri cu capital străin care au început să ne ofere foarte multe produse aduse din import. Mâncăm mere din Polonia, fără de gust care nu se strică nici după luni de zile. Merele noastre românești nu sunt bune… se strică mult prea repede…. Mâncăm tot felul de semi-preparate, jeleuri de fructe din import și câte și mai câte… Uităm de țara noastră…uităm de ale noastre roade și produse….de ele nu îi mai pasă aproape nimănui.

Păcat…mare păcat… vântul vieții tot ne poartă privirea spre acele lucruri străine și, astfel, uităm că pe ale noastre meleaguri găsim atâtea bunătăți ce duc cu gândul la copilărie…la acea perioadă când abia așteptam să gustăm din  zacusca și dulcețurile bunicii…

Dar uite că într-un colț, un colț românesc situat undeva prin lumea aceasta mare virtuală există oameni care nu au uitat de roadele scumpului nostru pământ românesc. De aceea au decis să ne ajute să ne reamintim ce gust au produsele românești autentice.

Așa că au adus în colțul românesc produse  de poveste, fãcute cu sufletul și de mâinile oamenilor care iubesc mâncarea autentică. În colțul românesc găsești de-ale gurii la orice oră din zi și din noapte. Cu doar un click intri într-o lume minunată de unde îți poți achiziționa produse ca la mama acasă, făcute cu dragoste.

Așadar, dacă vă este poftă de zacuscă, de acel preparat pe care mama vi-l gătea cu drag în copilărie și pe care-l savurați în fiecare iarnă, atunci trebuie să vizitați colțul românesc și să vă achiziționați un borcan. Zacusca pe care o găsiți aici are un gust care vă va bucura papilele gustative. Pregătită cu grijă și mult suflet din roșii, gogoșari, ardei, vinete, etc., această zacuscă vă va face chiar de la prima înghițitură să vă amintiți de perioada copilăriei când mama o prepara în fiecare toamnă. Asta vă va determina să spuneți că mai vreți…

Citește și:  Ești perfecționistă din fire? Iată cum poți să fii SOȚIA IDEALĂ!

zacusca

Nu știu dacă voi vă mai amintiți cu ce își servea bunica voastră musafirii, însă eu îmi amintesc. Îi servea cu dulceață de cireșe amare și un pahar de apă. De fiecare dată când mergeam cu cineva la ea ne servea cu o astfel de delicatesă. Tare aș vrea să mai pot merge la bunica mea să mă servească cu dulceață de cireșe amare, dar nu mai pot…căci a plecat să prepare dulceață îngerilor. Însă pot retrăi aceste momente gustând din dulceața pe care o găsesc în colțul românesc.

dulceata

Dacă și voi vă doriți să retrăiți acele momente minunate din perioada copilăriei, vă recomand să găsiți colțul românesc, să-l explorați și să vă alegeți de-ale gurii pregătite de oamenii pricepuți din țara noastră dragă. Spor la cumpărături!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: