Blugento, o platformă ecommerce ideală

Trăim în România şi acest lucru ne ocupă tot timpul. De ce? Fiindcă suntem nevoiţi să ne gândim mereu cum să facem să avem un trai decent. Trăim într-o ţară în care totul se scumpeşte de la o zi de alta, banii sunt puţini, locurile de muncă sunt puţine…prin urmare, şi banii sunt puţini.

Se spune că banii nuj aduc fericirea, dar nici dacă nu-i ai nu poţi fi fericit. Aşadar, trebuie să să găseşti o soluţie să-i. Zi şi noapte te frămânţi, întorci ideile pe o parte şi pe alta în speranţa că o să poţi să o alegi pe cea potrivită. Cu toţii ştim că tehnologia a avansat foarte în ultimii ani. Dacă acum câţiva ani habar nu aveam de internet, de mediul online, acum am ajuns să petrecem foarte mult timp online. Fie consersând cu prietenii, fie informându-ne cu privire la diverse lucruri, fie făcând cumpărături. Făcând multe cumpărături online conştientizezi că tocmai ai găsit idea potrivită.

Îi dai seama că o bună soluţie de a face bani, de a fi propriul tău stăpân, este să-ţi creezi un magazin online. Cu siguranţă sunt multe persoane ca tine, cărora le place să cumpere online. Este posibil ca magazinul online la care te-ai gândit, să meargă mai bine decât de aştepţi. Dar, pentru a-ţi crea un magazine online ai nevoie de domeniu de hosting, etc.

Aici însă, intervin eu. Eu îi pot da o idee în acest sens. Eu îţi recomand Blugento? Ce este Blugento? Este o soluţie creată pe fundaţia platformei Magento care oferă toate funcţiile de care are nevoie un magazine online. Este o soluţie simplă, completă şi performantă. Este şi foarte uşor de utilizat. În plus, datorită acestei soluţii nu trebuie să-ţi mai faci griji datorită infrastructurii tehnice. Cei ce îţi oferă Blugento se ocupă de hosting, update-uri de securitate și dezvoltarea continuă a platformei.

Citește și:  Rafturile metalice, soluția perfectă pentru dezvoltarea oricărei afaceri de retail

Tu nu trebuie să te ocupi decât de promovarea şi creşterea brandului tăi. Magazinul tău Blugento va scală pe măsură ce vânzările tale vor creşte. Această soluţie simplă îţi dă posibilitatea să adaptezi designul şi funcţiile magazinului simplu dar complet.- Poţi schimba culorile brandului, poţi personaliza detaliile magazinului tău.

Blugento este soluţia optimizată pentru creşterea site-ului tău în mtoarele de căutare. În plus, Blugento are un Google Score foarte ridicat. Magazinul tău online va fi plasat pe cele mai bune poziţii în motoarele de căutare. De asemenea, site-ul se va încărca foarte repede, ceea ce va bucura foarte mult utilizatorul.

Blugento este pregătit pentru toate dispozitivele. Magazinul online va putea fi vizitat de pe computer, telefon şi tabletă.  Şi beneficiile lui nu s-au terminat…dar  te las pe tine să le afli intrând pe site-ul Blugento.ro. Îţi recomand să intri pe acest site şi să afli despre toate beneficiile acestei platforme. După ce le veţi afla, decizia vă va aparţine. Eu doar am vrut să vă dau o idee. Această platformă vă poate ajuta să vă creaţi magazinul online mult dorit. Visul poate deveni realitate cu o soluţie simplă, rapidă, performantă şi uşor de utilizat.

logo blugento

PS: Contactaţi echipa de specialişti la contact@blugento.ro pentru mai multe informaţii.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *