Recomandări

Când iubirea din senin apare, alegi implant dentar sau punte dentară?

M-am întrebat adesea ce este iubirea. Am căutat răspunsul, dar nu l-am găsit. Într-o zi însă, mi-am dat seama că iubirea este cheia care eliberează sufletul din colivia singurătății. Iubirea este cea care îi permite acestuia să zboare, să înalțe cât mai sus și să strălucească. Iubirea însă nu poate fi găsită oricând și oricum. Iubirea nu apare atunci când vrei, ci atunci când trebuie. Și de multe ori apare din senin. Când nici nu te aștepți găsești cheia care îți poate scăpa sufletul de singurătate. Iubirea te ia pe nepregătite, încât nici nu știi cum să reacționezi, ce să faci. Nu mai ești sigură de nimic. Te făstâcești, abia spui două vorbe. Îți lași doar inima să cânte, să se audă cât mai tare.

De un singur lucru ești sigură. De faptul că nu trebuie să te apropii de oglindă, fiindcă oglinda-i tare nemiloasă. Ea îți va spune verde în fața că, dacă nu vei face ceva să-ți schimbi înfățișarea, să îți rezolvi problema cu dantura, vei pierde cheia de acces la colivia singurătății. Iar sufletul tău va fi captiv mereu. Simți cum teama te cuprinde, încerci să găsești o soluție, dar pe moment nu apare niciuna. Respiri adânc, încerci să te calmezi și conștientizezi că singura soluție este să mergi la medic. Până acum ai amânat vizita la medic, fiindcă îți este foarte teamă de durere. Dar realizezi că teama de  pierdere a iubirii este mult mai mare decât teama de durere.

Așa că, începi să te informezi cu privire la o clinică de stomatologie care să ofere servicii de cea mai bună calitate și care să aibă medici ce te pot ajuta să uiți de teama care îți dă târcoale. În urma informațiilor primite de la prieteni și cunoștințe, am ajuns la concluzia că cea mai potrivită clinică pentru mine este Dental Praxis.

Cu iubirea în suflet și în gând, am mers la clinica despre care mi se vorbise atât de frumos. Am fost întâmpinată de oameni tineri, calzi, deschiși, cu zâmbetul pe buze care, mi-au explicat pe înțelesul meu că pentru a-mi recăpăta zâmbetul, pentru a avea din o înfățișare frumoasă aș avea nevoie fie de un implant dentar, fie de o punte dentară. Mi-au dat posibilitatea să aleg, deși m-au sfătuit să inclin spre implant dentar. Fiindcă nu știam foarte bine care este diferența dintre o procedură și alta, i-am rugat să-mi explice.

Astfel, am aflat că, implantul dentar este o procedură de chirurgie dentară prin care se implantează o rădăcină artificială ce este una sigură, rezistentă, stabilă, ce asigură reabilitare completă. Este o soluție potrivită pentru orice vârstă, care nu doare.

implant dentar

Puntea dentară este o lucrare proteică fixă prin intermediul căreia se pot înlocui unul sau mai mulți dinți care lipsesc sau care sunt deteriorați. Pentru a efectua o astfel de procedură trebuie să existe elemente de susținere destul de sănătoase. Dacă nu există se poate opta pentru implant dentar care să fie ca un stâlp ce va fi apoi îmbrăcat în coroană dentară.

punte dentara

Medicii mi-au explicat atât de bine, teama treptat mi-a dispărut, încât eu m-am întrebat: Când iubirea din senin apare, alegi implant dentar sau punte dentară? Cum răspunsul nu l-am putut găsi eu, i-am lăsat pe medici să aleagă cea mai bună soluție pentru mine. Tot ceea ce contează însă, este că datorită lor nu am pierdut cheia cea prețioasă, iar acum sufletul meu zboară bucurându-se de libertate și de fericire.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l:

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: