Sfaturile care transformă viața într-una mai practică cred că sunt întotdeauna binevenite. De aceea, vreau să vă dau câteva sfaturi despre cum putem folosi obiectele cotidiene. 

Truc pentru a scăpa de durerea de gât

De câte ori ne doare gâtul este bine să bem lapte cald cu cardamon. Această băutură reduce inflamația și ne scapă de durerea de gât.

bautura cu lapte pentru gat

Pastă de dinți pentru arsuri

Dacă ne-am ars, putem pune pe zona afectată puțină pastă de dinți. Disconfortul va dura mai puțin. Se recomandă în special pentru arsuri minore.

pasta dinti arsuri

Truc pentru fierberea rapidă a cartofilor

Cartofii vor fierbe mai repede, dacă adăugăm în apă puțin unt sau margarină.

unt fierbere rapida cartofi

Truc pentru a afla cât de proaspete sunt ouăle

Acest truc este unul simplu. Ouăle proaspete se duc la fund, dacă se pun într-un recipient cu apă rece. Ouăle care nu sunt proaspete vor pluti.

truc oua proaspete

Sfaturi pentru fierberea rapidă a boabelor de fasole

Am uitat să punem boabele de fasole la umflat cu o zi înainte? Putem fierbe boabele fără a adăuga în apă, sare. De asemenea, la fiecare 7-10 minute e bine să punem câte o lingură de apă rece în recipientul în care fierb. Așa se pot fierbe mai repede.

sfaturi fierbere fasole

Truc pentru fierberea mai rapidă a laptelui

Pentru ca laptele să fiarbă mai repede, trebuie să adăugăm un vârf de cuțit de zahăr.

truc fierbere rapida lapte

Truc pentru ameliorarea durerii de cap

Pentru ca durerea pulsantă de cap să dispară, este suficient să frecăm pe frunte o jumătate de lămâie. Mirosul de lămâie este și liniștitor.

calmare durere cap cu lamaie

Truc pentru eliminarea mirosului urât din bucătărie

Se toarnă o lingură sau două de oțet într -o cratiță și se fierbe până când se evaporă complet.

otet pentru miros urat

Truc pentru calmare rapidă

Dacă trebuie să ne calmăm rapid, este bine să apăsăm punctul dintre nas și buze cu degetul mare, timp de 3 secunde. Această metodă ne ajută, chiar și atunci când tremurăm nervos.

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Irina Cristina

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura