Recomandări

Magul cu aripi oferă mobilier modern pentru grădinițe

Timpul zboară cu o repeziciune fantastică. Acum te bucuri de copilărie, acum devii adult și rămâi copil doar suflet. Apar noi responsabilități cărora trebuie să le faci față și, uneori, nu știu. În acele momente ai vrea să fii din acel copil fără de griji, care abia așteaptă să meargă la grădiniță să se întâlnească cu alți copii, să se joace, să învețe lucruri. Cred că e foarte frumos la grădiniță. De ce spun că eu cred? Fiindcă eu am fost copilul ce nu a mers la grădiniță.

Îmi amintesc cu nostalgie că mi-a cumpărat mama uniformă de șoim, dar când să merg la grădiniță, nu am mai fost primită fiindcă erau prea mare. Aveam deja șase ani. Mi-ar fi plăcut tare mult să port uniforma de șoim al patriei, dar nu a fost să fie. Dacă aș putea deveni din nou copil, mi-ar plăcea să merg din nou la grădiniță, să mă pot bucura de timpul pierdut. Cred că ar fi interesant, în ciuda faptului că grădinițele nu mai arată așa cum arătau pe vremuri. Din nefericire, în grădinițe nu prea s-a investit. Mobilierul este vechi, jucările și ele sunt puține. Într-adevăr s-au înființat destul de multe grădinițe particulare, dar, din păcate, nu toți părții își permit să-și ducă copii la astfel de grădinițe, unde copii beneficiază de tot confortul. Sunt nevoiți să-și ducă copii tot la grădinițe publice.

Din nefericire trăim într-o perioadă foarte dificilă în care nimeni nu mai investește în nimic. Copii sunt mândria țării, dar este păcat că nu se mai invește atât de mult în educația lor și nu li se mai asigură tot ceea ce au nevoie pentru a dezvolta frumos. Mi-ar fi plăcut să aud că în sistemul de învățământ se inveștește în permanență, că școlile și grădinițele sunt dotate cu mobilier de cea mai bună calitate. Din păcate, nu se întâmplă așa. Cadrele didactice sunt nevoite să se decurce cum pot, cu materiale didactice pe care le au, în săli de clasă în care mobilierul nu este așa cum ar trebui să fie.

Știți ce mi-ar plăcea să vă în sălile de clasă de la grădinițe? Mi-ar plăcea să văd mobilier modular  pentru depozitare, mobilier sectoare de activități, mobil frumos pentru baie, vestiar, hol, module de relaxare și joacă, catedre și scaune pentru educatoare, mobilier pentru birou. Cred că în grădinițe ar trebuie să existe astfel de produse noi. Ar fi tare frumos ca cei mici să fie educați în cele mai bune condiții.

Și știți ce? Nici nu este greu de găsit în prezent astfel de produse. Există diverse magazine care pun la dispoziție astfel de produse. Un astfel de magazin este și Magul cu Aripi. Echipa acestui magazin își dorește să ofere produse destinate învățământului, de cea mai bună calitate, fiabilitate. Ar fi extraordinar ca toți cei ce vor și au posibilitatea să intre în acest magazin, pentru a achiziționa mobilierul necesar. Toate produsele despre am amintit puțin mai sus sunt dispobinile în acest magazin. Datorită achiziționării unor astfel de produse, grădinițele pot arăta altfel. Copii pot educați în condiții mult mai bune. Oare când se va face primul pas în această direcție?

Mobilier gradiniță-masa semirotunda

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: