Recomandări

LauraCalin.ro an inspirational blog

V-am spus oare până acum că îmi plac oamenii de la care pot învăta permanent câte ceva, care mă pot inspira? Dacă nu v-am spus, vă voi spune în acest articol. Recunosc, îmi plac acest gen de oameni, deoarece mă ajuta să-mi îmbunătățesc cunoștințele din diverse domenii. V-am spus că îmi place să citesc tot ceea ce ține de fashion și beauty? Nici acest lucru nu cred vi l-am spus. Mi se par foarte interesante articolele pe aceste subiecte, deoarece mă ajută să aflu ultimele tendințe și să fiu astfel în pas moda. Este foarte important pentru mine să mă îmbrac la modă. Moda mă face să simt bine, să îmi exprim propria personalitate.

De am făcut cunoștință cu lumea fascinantă a blogging-ului, am început să citesc din ce în ce mai multe bloguri și să descopăr oameni care au fost reală sursă de inspirație pentru mine. Sunt oameni care m-au ajutat să-mi îmbunătățesc stilul de scris, de a comunica cu ceilalți, de a mă îmbrăca. De curând am descoperit un blog care îmi place foarte mult. Face parte dintre acele bloguri pe care eu le consider inspiraționale. De aceea am decis să vă vorbesc și vouă despre el. Este vorba despre blogul LauraCalin.ro.

laura calin

Căutând noi informații despre lifestyle, fashion, beauty, am descoperit acest blog care m-a surprins în mod foarte plăcut. Autoarea acestui blog, Laura Călin, poate fi considerată un inspirational blogger, deoarece este o sursă interminabilă de idei. Fiecare articol al său este conceput, astfel încât să vină în sprjinul persoanei care îl citește. Pentru a înțelege foarte bine ceea ce vreau să vă spun am să vă povestesc despre unul dintre articolele ei care mie mi-au plăcut foarte. Intrând ca de obicei să văd ce a mai scris Laura, am descoperit acest articol. În el, Laura ne dă câteva sfaturi despre cum să transformăm o zi obișnuită din săptămână într-un de weekend. Trebuie să recunoaștem că ne revenim greu după weekend. Dar ne putem face zilele mai frumoase, dacă urmăm sfaturile Laurei. Aceasta ne sfătuiește să ne trezim mai devreme ca de obicei, să ieșim la plimbare câteva minute în fiecare dimineață, să ne plimbăm seara, etc. Dacă vreți să citiți toate sfaturile, vă recomand să intrați pe blog și să căutați articolul Make Your Week Days Feel More Like the Weekend.

Atunci când nu știu exact ce este în trend sau să aflu diverse știri sau noutăți despre beauty, intru pe blogul Laurei. Știu că acolo voi găsi o informație utilă pentru mine. Sunt momente în care am nevoie de un imbold, de cineva, de ceva care să mă ajute să încep ziua zâmbind. Intru pe unul dintre blogurile mele preferate și citesc despre cum să îmi păstrez tinerețea și frumusețea (timpul ce zboară îmi răpește întotdeauna zâmbetuș de pe buze). De asemenea, aflu cu ce articole vestimentare ar trebui să-mi reînnoiesc garderoba anul acesta. Se pare că în 2016 se poartă cele vintage. Acestea ne pot schimba complet ținuta. Îi pot da ținutei un plus de farmec, le poate scoate din anonimat. Așa că, ar fi bine să le facem loc în șifonierul nostru…

De pe blogul Laurei am aflat și că…m-am răzgândit…nu vă mai spun…puteți afla și singuri intrând pe blog.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: