Cum să ne protejăm sănătatea cu produse imunitate

O viață avem. Trebuie să ne-o trăim frumos și să ne-o protejăm permanent de orice factor care ar putea-o afecta. Se spune că sănătatea nu este totul în viața unui om, dar fără sănătate totul este egal cu zero. Așadar, trebuie să avem grijă de sănătatea noastră în orice moment. Pentru a ne putea proteja sănătatea, trebuie să avem grijă de imunitatea organismului. Imunitatea face referire la acei factori care încă de la nașterea noastră, permit organismului să se apere contra elementelor străine, precum bacteriilor, virușilor sau paraziților.

De-a lungul vieții, sistemul imunitar poate suferi diferite disfuncționalități cel mai des din cauza stilului nostru de viață: alimentația, poluarea, stresul, bolile, îmbătrânirea, etc.

Pentru o bună imunitate, este bine să echilibrăm flora intestinală numită microbiotică. Trebuie să încercăm să avem un stil de viață sănătos și o alimentație non-toxică. Trebuie să eliminăm acele alimente care conțin pesticide și metale grele.

Trebuie să consumăm alimente ce conțin probiotice, prebiotice și diverși micronutrienți precum glutamină sau vitamina D, care conțin hrana celulor imunitare ale intenstinului, etc.

Proasta funcționare a sistemului imunitar provoască diverse reacții în cascadă-chiar și reacții autoimune-care afectează mai ales aparatul respirator și digestiv. Alergiile sunt din ce în ce mai frecvente și se manifestă din ce în ce mai rapid. De aceea, trebuie să avem mare grijă de sistemul nostru imunitar.

Ce putem face pentru a avea grijă de sistemul nostru imunitar? Pentru începe să consumăm Ganoderma. Elixirul nemuririi sau al tinereții așa cum este cunoscută în medicina tradițională chineză, această ciupercă ne întărește sistemele: digestiv, circulator, osos, limfatic, cardiovascular și mai ales, Sistemul Imunitar. De asemenea, luptă contra îmbătrânirii organismului. S-a demonstrat faptul că ganoderma are capacitatea de a crește apărarea organismului și a-i reda corpului capacitatea de vindecare.

Ganoderma acționează la nivel celular în marea majoritate  intensificând limfocitele T ale sistemului imunitar. Această ciupercă întărește organismul pentru a elimina toxinele, energizează și întinerește corpului. Dar ceea ce este foarte important este faptul că întărește sistemul imunitar, făcând posibilă rezistența contra diverselor boli. Din acest motiv, o cură cu ganoderma este foarte importantă. Cu toții ar trebui să facem o astfel de cură, măcar o dată pe an.

Citește și:  Sărbătorile de iarnă vin cu vreme bună și chef de vacanță  

Ganoderma se poate în farmacii și în diferite magazine naturiste. Unul dintre aceste magazine este Charmecosmetics.ro, care s-a născut din iubirea de viață, oameni și mediu. În acest magazin online se găsesc diverse produse naturiste benefice pentru organismul nostru. Printre aceste produse se află și cele pentru imunitate. În această categorie de produse se află și Ganoderma Lucidum (Regina Plantelor), cea care este atât de benefică organismului nostru.

ganoderma-regina-plantelor

                                                                                                        Imunitate

Datorită curei cu ganoderma ne putem îmbunătăți performanțele organismului, vom fi mai energici, deoarece ni se va reduce oboseala mentală și fizică. Sistemul nostru imunitar va fi protejat. Organismul nostru va putea lupta mai aprig contra bacteriilor, infecțiilor, virușilor, etc. Ne vom putea bucura astfel de o viață frumoasă și sănătoasă. Nimic nu este mai important în aceste vremuri atât de grele, de stresante și de apăsătoare, decât să iubim viața, apărându-ne sănătatea.

You may also like...

2 Responses

  1. Adrian spune:

    Atunci când niciun medic nu-ți recomandă asemenea produse nu poți avea încredere în asemenea recomandări. Despre această ciupercă s-a scris foarte mult, o fi fost ceva de ea la o anumită vreme, timpul ei cred că a trecut. Și ea crește și se dezvoltă ca și celelalte produse, tot într-un mediu plin de pesticide, tot pe ”dealul chimiei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d