Recomandări

Uneori, avem nevoie și de servicii funerare Iasi

Ce este viață? De foarte multe ori mi-am pus o asemenea întrebare, și am ajuns la concluzia că este un dar minunat, pe care, din păcate, noi nu îl prețuim cum se cuvine. Ne plângem că ea este scurtă, mult prea scurtă pentru noi. Ne plângem că timpul zboară, că ia cu el în zborul lui și clipele ce n-au fost destinate.  Și fiindcă zi de zi ne plângem de câte ceva nu ne dăm seama că timpul își vede de ale lui, nu trece nici prea repede, nici prea încet. El doar trece. Trece fără ca noi să conștientizăm cât de mult ar trebui să-l prețuim. Dar nu o facem. Suntem mult prea ocupați cu altele, ca să mai dăm importanță unor clipe……

Ele trec, și brusc după ce trec,  ne trezim și noi,  și începem să conștientizăm că ele au trecut…viața s-a scurs…iar acum nu mai putem să facem nimic, să le aducem înapoi. Ele sunt unice, noi suntem unici, viața noastră este unică… Suntem cuprinși de regrete, sufletul începe să plângă, și permanent ne vin în minte acele clipe ce-au trecut, în care ne-am fi putut bucura de cei dragi nouă… Sunt clipe și-au fost înlocuite de cele care niciodată nu ne-am dori să vină, dar ele vin fiindcă așa e-n legea firii. Sunt acele momente în care pentru unii dintre cei dragi nouă,  rolul pe care l-au jucat o anumită perioadă pe acest pământ s-a încheiat, cortina a căzut, și nu în aplauze, ci în lacrimi, au fost nevoiți,  să coboare de pe scena vieții și să urce pe cea a veșniciei.

Este un moment trist, dureros în care suntem nevoiți să ne ocupăm de ultimul drum al celor dragi. Trebuie să ne ocupăm de serviciile funerare și să contactăm o firmă specializată în astfel de servicii. Astfel de firme există peste tot în țară și în aceste momente suntem nevoiți să aflăm mai multe despre ele. Despre servicii funerare Iasi, de exemplu, se pot afla mai multe informații despre site-ul inmormantari.com.

Uneori, avem nevoie și de servicii funerare Iasi

De aici se poate afla că firma de servicii funerare din Iași oferă servicii funerare complete, consultanță acte funerare, catering înmormântare și cele mai mici prețuri pentru sicriu și aranjamente florale și nu numai… Uneori, avem nevoie și de servicii funerare….

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l:

Un comentariu

  • imortela

    Pompe Funebre Zetcew srl – Iaşi, echipa de profesionişti de care aveţi nevoie în cele mai triste clipe ale vieţii! Compania noastră, prin magazinul propriu – *imortela* – Păcurari, vă oferă gama completă de Servicii Funerare ireproşabile şi un bogat sortiment de Articole Funerare de calitate, la preţuri pe măsura exigenţei dvs.

    Ne găsiţi zilnic la sediul nostru din Iaşi – Păcurari, magazin *imortela* din str. Popăuţi, nr. 4-6 (lângă intersecţia şos. Păcurari cu strada ce duce spre Cimitirul *Sf. Treime*), sau la nr. de telefon 0232.215368 ori 0745.574142 non-stop!

    *Noi facem despărţirea suportabilă!*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: