Cele mai ciudate 15 mâncăruri din lume continuă astăzi seria dezvăluirilor cu încă 5 mâncăruri ciudate.

 1. Mâncăruri din lume- Balut – Filipine

Este un ou fertilizat de gâscă sau găină, cu un embrion aproape dezvoltat în el, fiert şi consumat în coajă. Este, de asemenea, cunoscut sub numele  de ” ou cu picioare „. Această delicatesă filipineză ce are în interior fătul unei păsări de 18 zile, cu pene, cioc și oase, este considerat un afrodisiac şi se serveşte la colţ de stradă, noaptea, deseori cu bere. 

Balut_Egg

2.  Mâncăruri din lume-Şopârle uscate-  Hong Kong

Acestea sunt crocante, dar nu sunt foarte aromate. Șopârle uscate sunt o gustare stradă populară și sunt adesea folosite în supe. Uneori se macerează în alcool, considerându-se că au proprietăți medicinale. Sunt folosite ca un remediu pentru răceli, pentru a pierde în greutate sau pentru a recâștiga din energie.

02.Lagarto seco

3.   Mâncăruri din lume- Caracatiță vie – Coreea de Sud

Sannakji este un fel de mâncare care alunecă pe gât, la propriu. În Coreea de Sud acest fel de mâncare este extrem de proaspăt, întrucât caracatița se servește vie așezată pe o farfurie, cu seminţe de susan şi ulei. Cei care o consumă trebuie să fie atenţi, deoarece tentaculele se pot lipi de cerul gurii sau gâtului și se pot îneca.

images?q=tbn:ANd9GcRAca4N5dD2XYLsYSep 5sHPXZDUoKdwRoVAAQCinea9KmTH8ro

14. Mâncăruri din lume- Ochii mari de ton – Japonia

În orice supermarket japonez se găseşte o mare varietate de ochi de ton care se uită la tine. Această delicatesă este bogată în grăsimi şi este înconjurată de mușchi, deci nu este un fel de mâncare pentru cei care nu au curaj.

ojos de atun video

15. Vin de pui de şoareci- China

Acest vin este considerat un vin cu proprietăţi vindecătoare. Puii de şoareci de 2-3 zile sunt băgaţi în sticle şi maceraţi în alcool de orez. Rețineți! Sticlele se țin la întuneric 1 an de zile. Se consideră că după 1 an de zile acest vin este foarte bun în tratarea afecţiunilor hepatice, a pielii şi a astmului.

Voi aţi încerca aşa ceva? Eu sunt sigură că nu aş încerca niciodată un astfel de vin. Mi se pare dezgustător, dar este interesant să aflăm informaţii şi despre astfel de lucruri, nu-i așa? Pe curând!

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Irina Cristina

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura