Vă doriţi o nuntă de vis?

xjocuri.comVă doriţi o nuntă de vis?  Aţi decis să porniţi pe drumul iubirii pentru a găsi fericirea? Mă bucur pentru voi.  Permiteţi-mi atunci să vă spun că pentru a avea o nuntă de vis trebuie să vă faceţi un plan bun.

1. În primul rând trebuie să mergeţi la părinţii voştri pentru a vă da binecuvântarea.

2. Trebuie să vă găsiţi apoi părinţi spirituali care să vă fie alături în momentul cununiei voastre în faţa lui D-zeu.

3. După ce aţi rezolvat problema cu părinţii spirituali, trebuie să faceţi invitaţii de nuntă care vorbească despre voi şi despre frumoasa voastră poveste de dragoste.

4. Trebuie să vă alegeţi costumaţia pentru nuntă, respectiv, rochia de mireasă şi costumul de mire, să vă cumpăraţi verighetele care vă plac.

5. Urmează apoi alegerea restaurantului unde va avea loc petrecerea de nuntă şi stabilirea datei când are loc nunta. Stabilirea meniului potrivit.

 Dar, dacă aveţi impresia că ocupându-vă de cele amintite mai sus veţi avea o nuntă de vis, vă înşelaţi. De ce? Păi puteţi avea o nuntă de vis fără muzică de calitate, fără efecte speciale. Nu puteţi. Dar nu fiţi necăjiţi, fiindcă  eu ştiu cine vă poate transforma nunta într-una aşa cum vă doriţi.

Un dj profesionist care vă oferă un pachet de sonorizare profesională,  vă poate ajuta să aveţi o nuntă de vis. Sună interesant, nu-i aşa? Vă cred. Vedeţi voi, din acest motiv trebuie neaparat ca la nunta voastră să apelaţi la serviciile unui dj profesionist.

Nu ştiţi niciunul? Staţi liniştiţi. Ştiu eu unul perfect pentru voi. Pe dj for party de-l veţi chema, o nuntă de vis veţi avea.  De soluţii de sunet şi lumini vă veţi bucura. Şi astfel voi vă veţi putea distra de seară până dimineaţă până ce picioruşele vă vor durea de la atâta dans. O singură dată voi vă căsătoriţi (cel puţin asta vă doresc)  Doar de o singură petrecere de acest gen veţi avea parte în viaţa voastră,  aşa că se merită. Se merită să plutiţi în paşi de vals prin fum realizat cu gheaţă carbonică, de care se va ocupa tot dj for party.

Citește și:  Ce bine că-mi ești

Aşadar,  eu vă recomand pe ei să-i contactaţi de vreţi  ca voi să aveţi o nuntă de vis de care să vă amintiţi peste ani şi ani de zile.

Cu acest articol plin de sfaturi grozave 🙂 particip la campania de pe eBloguri.ro

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *