Acasă Recomandări Află acum pe ce cheltuiești prima de vacanță în acest an

Află acum pe ce cheltuiești prima de vacanță în acest an

Author

Date

Category

Prima de Vacanță

Abia aștepți să primești acești bani în plus pentru că este singura ta modalitate prin care poți să-ți satisfaci micile capricii. Niciodată salariul nu este suficient pentru a avea parte de tot ceea ce îți dorești, așa că prima de vacanță îți aduce în viață bucurie și satisfacții nebănuite.

În general, românii lucrează pe salarii mult mai mici decât o fac occidentalii, iar acest lucru se poate observa în nivelul scăzut de trai pe care îl au. Orice ban în plus înseamnă un pas spre o viață mai bună, așa că profită la maximum de fiecare bănuț în parte.

Iată câteva idei pe care ai putea cheltui prima de vacanță obținută în acest an:

– Pleacă într-o vacanță fabuloasă, de preferat în afara țării (Grecia, Elveția, Croația, Albania etc). Un an întreg de muncă asiduă la serviciu te va face să meriți cu prisosință o vacanță superbă pe una dintre plajele nemaipomenite pe care le găsești în Europa și poți citi despre ele  aici, pe link. Nu ezita și caută cele mai bune oferte în mediul online, plănuiește în cele mai mici detalii un concediu fabulos, în care îți vei permite să faci cheltuieli pentru că ai niște bănuți în plus de data aceasta;

– Montează un sistem de supraveghere a locuinței dacă ai bunuri personale de valoare și stai într-o zonă cu o rată a infracționalității destul de ridicată. Niciodată nu ai bani suficienți pentru a face o astfel de cheltuială, însă, la un moment dat, necesitatea te va împinge să îți cumperi un sistem de supraveghere video performant. De ce să nu profiți de prima de vacanță și să achiziționezi de pe  Comenzi.ro un echipament la prețuri excepțional de bune, care să te ferească de problemele cu care se confruntă vecinii din cartier?

-Fă o reparație capitală la mașină, mai ales dacă are ceva ani vechime. Ai observat că după o perioadă de timp, autoturismul cumpărat la un târg second-hand începe să aibă diverse probleme, iar acest lucru se reflectă în calitatea din ce în ce mai scăzută a vieții tale. Întârzii la serviciu, nu reușești să pleci cu micuții la școală într-o dimineață răcoroasă, nu poți să te înhami la parcurgerea unui drum lung în vacanță etc. Folosește prima și pune la punct mașina!

-Cumpără-i soției un inel cu diamante. Deși poate părea o cheltuială mult prea mare, gândește-te că partenera ta de viață merită tot efortul. Mai ales dacă împliniți o frumoasă vârstă de când sunteți împreună sau dacă vrei să sudezi și mai mult relația voastră, acest cadou senzațional, cu siguranță, că o va face să se simtă împlinită, iubită, dorită și vei culege roadele în scurt timp;

Pune banii într-un fond pentru educația copiilor. Te-ai gândit de nenumărate ori că trebuie să pui ceva bani deoparte pentru facultatea fiului sau fiicei, dar nu reușești să strângi decât o sumă banală, care nu i-ar ajunge nici măcar pentru transport sau chirie în primele luni. Prima obținută de tine anul acesta ar putea ajunge într-un cont separat, suma fiind destul de consistentă.

În concluzie, când vei cheltui prima de vacanță primită anul acesta de la firmă, ține cont de ceea ce îți dorești și nu uita că este important să îți satisfaci micile dorințe, dar și să pui bani deoparte pentru zile negre.

surse foto: shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Dans al regăsirii cu iubirea

  Pleacă în călătorie visele. Mă poartă printre rânduri curcubeice, pe un tărâm necunoscut și mie. Se rup lanțurile vieții, zboară anii tinereții. Se înalță...

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog