Acasă Recomandări Cum am înfrumusețat spațiul exterior al casei cu jardiniere

Cum am înfrumusețat spațiul exterior al casei cu jardiniere

Author

Date

Category

Dintotdeauna mi-au plăcut florile. Am impresia că florile te ajută să creezi un mic colț de rai. Florile mă binedispus. Când sunt în mijlocul lor uit de toate și mă bucur de faptul că trăiesc. Din acest motiv, în momentul în care am intrat în posesia casei mult dorite, am hotărât să fac din grădina mea un mic colț de rai.

Știam că aici mă voi putea odihni de fiecare dată când voi veni obosită de la serviciu. Aveam nevoie de un loc plin de viață și culoare. Însă mi-am dat seama că pentru a-mi putea amenaja grădina așa cum îmi doresc îmi trebuie câteva jardiniere frumoase.

Mi-am zis că asta va fi cea simplă treabă. Având în vedere că în prezent există multe magazine cu oferte de astfel de produse, am crezut că voi găsi cu ușurință jardinierele de care am nevoie. Din păcate, nu a fost așa.

Am colindat multe magazine și abia am găsit câteva produse acceptabile. Îmi pierdusem răbdarea aproape complet. Soluția a apărut când o prietena m-a întrebat ce părere am despre magazinele online. Râzând, i-am zis că mă împac foarte bine cu comenzile online. Și imediat mi-am dat seama că mediul online era soluția pentru rezolvarea problemei mele.

Eram sigură aici voi găsi exact produsele de care am nevoie pentru a-mi înfrumuseța spațiul exterior. Zis și făcut. Am intrat pe internet și am descoperit magazinul Globall.ro. Și m-am bucurat mult când am constatat că am nimerit exact unde trebuia.

În acest magazin am descoperit adevărate minunății pentru înfrumusețarea spațiului exterior. Și m-am bucurat foarte mult că prietena mi-a amintit de mediul online unde găsești tot ce vrei. În plus, prețurile sunt mult mai mici. În plus, comandând online, nu am făcut economie doar de bani, ci și de timp.

Am intrat la categoria jardiniere și mi-am ales câteva modele foarte frumoase și utile. Iată două dintre jardinierele care îmi plac cel mai mult:

– Jardinieră Combi. Mi-am ales acest model de jardinieră fiindcă spațiul exterior este unul generos, iar un astfel de model mi se pare că este potrivește foarte bine într-un astfel de spațiu. Abia aștept să-mi plantez în ea un copac ornamental și să pun de jur împrejurul lui flori viu colorate. După ce îl plantez am să-l amplasez pe terasă pentru a-l putea vedea de fiecare dată când ies afară.

Jardiniere

Jardinieră Quadra. Această alegere mi se pare perfectă pentru grădina mea, deoarece mi-am propus de îndată ce dă căldura să o amenajez în stil modern. Consider că lucrurile moderne dau un farmec aparte oricărui spațiu. Cred că într-o astfel de jardinieră voi așeza bradul alb la care visez de foarte mult timp.

Jardiniere

Bradul alb va da un plus de prospețime grădinii și împreună cu florile o vor înfrumuseța așa cum mi-am dorit.

Nu m-am gândit niciodată că voi avea posibilitatea de a-mi amenaja propria grădină, dar se pare că totul este posibil dacă crezi în visele tale.

Din fericire, mă pot considera o norocoasă. Am avut șansa să găsesc în mediul online exact produsele pe care mi le-am dorit. Abia aștept să vină sezonul cald pentru a începe amenajarea grădinei mele. Sunt sigură că voi reuși cu ajutorul jardinierelor achiziționate să-mi amenajez colțișorul meu de rai și să mă bucur de liniște.

Dacă și voi vreți să vă amenajați grădina, vă recomand să intrați în magazinul online amintit mai sus, căci veți găsi de toate.  Vă veți putea cumpăra decorațiuni pentru grădină, bănci, piatră decorativă, substrat flori etc.

Pentru mai multe detalii despre cum puteți intra în posesia unor produse care vor schimba aspectul spațiului exterior al casei, contactați reprezentanții magazinului la email: contact@globall.ro sau tel: 0722 365 715. Spor la cumpărături!

 

Articolul precedentPunct de lumină
Articolul următorDrum sihastru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Dans al regăsirii cu iubirea

  Pleacă în călătorie visele. Mă poartă printre rânduri curcubeice, pe un tărâm necunoscut și mie. Se rup lanțurile vieții, zboară anii tinereții. Se înalță...

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Singurătate de safir

Sunt lumină ce-ți scaldă așteptarea În valuri răscolitoare de secunde moarte. Sugrum un întuneric ce mi-a devenit sclav, Îl prefac în raze de viață, impuls să îți...

Ia-mă de mână

Ia-mă de mână, să ne înlănțuim destinele, Să ne iubim în zbor, Să îmbrățișăm un început Scăldat în raze de amor. Ia-mă de mână, simte-mi Inima-mi în palma-ți tremurândă. Ia-mă...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog