Acasă Recomandări Cum se poartă o pălărie de damă în mod adecvat

Cum se poartă o pălărie de damă în mod adecvat

Author

Date

Category

Pălăria este un accesoriu vestimentar utilizat pentru a acoperi capul. Este un accesoriu foarte elegant și atrăgător atunci când este purtat în mod adecvat. Pentru a purta o pălărie de damă într-un mod elegant există câteva reguli simple care trebuie respectate.

Mărimea pălăriei descrește pe măsură ce se scurge ziua. Dimineața se pot purta pălării cu boruri mari. Pe măsură ce ziua avansează pălăria trebuie să fie mai mică, iar noaptea trebuie renunțat la ea, în majoritatea cazurilor.

Ținutele de seară și lungi nu admit pălării. Sigur, asta până când un designer avangardist își va impune stilul așa cum s-a întâmplat cu unele articole vestimentare atât masculine, cât și feminine.

Pălăria trebuie asortată cu restul ținutei și trăsăturile persoanei care o poartă. Borul pălăriei trebuie să facă umbră, până cel mult, la nivelul ochilor. Pălăriile foarte mari sunt incomode și dificil de purtat.

Femeile cu fețele mai rotunde ar trebui să poarte o pălărie cu bor scurt și cu cupola mai înaltă. Cele cu fețele alungite pot opta pentru pălării cu borul mare și cupolă mai joasă.

Pălăriile din materiale subțiri și din paie, rafie sau un material similar ar trebui purtate în sezoanele de vară sau de primăvară. Pălăriile de fetru și altă țesătură mai „călduroasă” ar trebui purtate în sezoanele de toamnă și de iarnă. Alte tipuri de materiale, cum ar fi piele, pot fi purtate în orice moment al anului, în funcție de tipul de îmbrăcăminte și de stil.

În majoritatea cazurilor, pălăria poate fi înlocuită cu o tocă, deși nu este de obicei la fel de elegantă ca pălăria, indiferent cât de mult designerii încearcă să ofere o importanță mai mare acestui accesoriu și creațiile lor spectaculoase.

Pălăria, în afara unor excepții rare, nu este niciodată eliminată nici de la o ceremonie, nici de la o sărbătoare. Dacă pălăriile sunt enervante din cauza dimensiunilor lor mari, se pot face unele excepții. Poate fi date jos sau pot fi schimbate cu una mai mică.

Doamnele pot rămâne cu pălăria pe cap în interiorul unei clădiri ( de ex. o biserică, o sală), atunci când vorbesc cu o altă persoană, fie într-un spațiu interior sau în aer liber.

Pălăriile cu bor mare fac o persoană să pară mai scundă. Pălăriile cu cupola ridicată fac o persoană să pară mai înaltă.

Alegeți pălăria care vi se potrivește cel mai bine. Nu vă lăsați atrase de aspectul impresionant al unei pălării. Trebuie să alegeți un model care să vă favorizeze în funcție de fizionomia voastră și garderoba voastră. Există pălării pentru damă foarte spectaculoase care nu sunt potrivite femeilor care le poartă.

Acum că ați aflat cum se poartă pălăriile, vă invit în universul minunat al pălăriilor în care tradiția lucrului ardelenesc bine făcut se păstrează de mai bine de un secol. Pălăriile Dădârlat continuă tradiția începută tocmai în 1896.

Acestea reprezintă în continuare un accesoriu elegant, necesar și de calitate. Și dacă, dragi doamne și domnișoare, vă plac pălăriile, intrați pe palariadadarlat.ro și achiziționați-vă diverse modele, care vă vor da eleganță și vă vor scoase în evidență personalitatea.

Nu știu ce fel de pălării vă plac, de aceea nu vă pot recomanda un anumit model de pălărie. Prin urmare, vă sfătuiesc să intrați în acest magazin și să vă alegeți modelul potrivit, nu înainte de a țineți cont de sfaturile pe care vi le-am dat în acest articol.

Pe site veți găsi o gamă variată de pălării realizate cu grijă de meșteri pricepuți, din materiale de cea mai bună calitate. Alegeți-vă pălăria potrivită pentru diferite ocazii și scoateți-vă ținuta din anonimat cu ajutorul unui accesoriu ce are o poveste veche și fermecătoare. Iată 2 dintre modelele de pălării chic pe care le puteți găsi pe site.

Pălărie

Pălărie

Articolul precedentOameni
Articolul următorDulce fior

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Dans al regăsirii cu iubirea

  Pleacă în călătorie visele. Mă poartă printre rânduri curcubeice, pe un tărâm necunoscut și mie. Se rup lanțurile vieții, zboară anii tinereții. Se înalță...

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Singurătate de safir

Sunt lumină ce-ți scaldă așteptarea În valuri răscolitoare de secunde moarte. Sugrum un întuneric ce mi-a devenit sclav, Îl prefac în raze de viață, impuls să îți...

Ia-mă de mână

Ia-mă de mână, să ne înlănțuim destinele, Să ne iubim în zbor, Să îmbrățișăm un început Scăldat în raze de amor. Ia-mă de mână, simte-mi Inima-mi în palma-ți tremurândă. Ia-mă...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog