Acasă Recomandări TOP 5 lucruri care vor face din botezul copilului tău un eveniment...

TOP 5 lucruri care vor face din botezul copilului tău un eveniment memorabil

Author

Date

Category

 

Botezul copiluluiEști proaspătă mămică și, între două reprize de somn ale celui mic, îți faci planurile pentru mult așteptatul moment al creștinării acestuia. Știm cu toții cât de greu este să pui la punct toate detaliile unui eveniment pe care vrei să și-l amintească toți cei dragi, așa că am realizat un TOP al celor mai importante aspecte de care trebuie să ții cont în organizarea botezului. Doar nu vrei să îți auzi mai apoi vorbe de la rude cum că nu ți-ai dat tot interesul, nu?

  1. Invitațiile

Invitația este primul intermediar dintre oamenii dragi și micuțul tău, astfel că trebuie ca ea să aibă un design și un text extrem de bine gândite și care, mai ales, să stârnească interesul de a lua parte la un așa eveniment. În acest sens, invitațiile de botez din gama Mandiva oferă o varietate de idei inedite de a-ți prezenta evenimentul și a lansa dorința ca cei dragi să fie alături de voi în această zi specială. Din proprie experiență, am remarcat că invitațiile cu un design drăguț și cu un text amuzant, informal prind cel mai bine. Așadar, ia în calcul ca invitația să nu fie una clasică.

  1. Mărturiile

Cu siguranță vrei ca invitații voștri să rămână cu o amintire de la botezul vostru, astfel că mărturiile sunt și ele un aspect foarte important de care trebuie să te preocupi. Gândește-te care ar putea fi cele mai frumoase mărturii pentru botez care să îți reprezinte puiul: poate fi o jucărie, o figurină cu un personaj Disney, o ramă foto sau un săculeț cu o bomboană. Ar fi ideal să găsești o variantă care să îi fie și utilă celui ce o primește, altfel probabil că o va arunca într-un colț al sertarului alături de toate celelalte mărturii pe care le-a mai primit în decursul timpului.

  1. Meniul

Trebuie să ai grijă și de ceea ce mănâncă invitații, nu? Deși de cele mai multe ori lumea optează pentru meniuri asemenea celui de nuntă, dacă vrei ca evenimentul tău să fie diferit, poți opta pentru un meniu care să conțină și altceva decât clasicul aperitiv, pește și friptură. Poți aborda și feluri de mâncare tradiționale, dar le poți combina și cu mâncăruri internaționale. Bucătăria mediteraneană, turcească, orientală sunt variante pe care le poți lua în calcul pentru ca meniul tău să capete o notă diferită.

  1. Muzica

Cum știm că gusturile în materie de muzică sunt atât de diferite, trebuie să găsești o formulă care să împace toți invitații. Chiar dacă tu nu apreciezi un anumit stil de muzică, trebuie să te gândești că cei care trebuie să se simtă bine, în primul rând, sunt invitații tăi. De aceea, alege cu grijă formația și DJ-ul pe care vrei să îi ai la eveniment și cel mai indicat este să realizezi playlist-ul împreună cu ei. Astfel, te asiguri că nu vei avea parte de surprize neplăcute.

  1. Tortul

Momentul tortului este cel mai așteptat de către toată lumea, iar acesta trebuie să fie atât gustos, cât și aspectuos. Fiind vorba despre un botez, și tortul trebuie să fie unul specific, cât mai colorat, în diverse forme. Cele mai populare torturi sunt cele cu prințese sau cu Mickey Mouse, însă mai sunt multe alte idei pe care cu siguranță le vei găsi pe site-urile cofetăriilor de specialitate. Important este să arate bine și, în același timp să fie și gustos. De aceea, alege cu grijă cofetăria care se va ocupa de “momentul dulce” al evenimentului vostru.

În concluzie, sunt câteva lucruri esențiale care vor garanta succesul botezului dacă ai grijă ca ele să fie ca la carte. Desigur că acest lucru implică timp, creativitate și spirit de organizare, însă rezultatul va fi, cu siguranță, unul care va compensa toate eforturile tale.

Articolul precedentSuflet fără nume
Articolul următorNu sunt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Dans al regăsirii cu iubirea

  Pleacă în călătorie visele. Mă poartă printre rânduri curcubeice, pe un tărâm necunoscut și mie. Se rup lanțurile vieții, zboară anii tinereții. Se înalță...

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog