Acasă Recomandări Când firul vieții se rupe... apelezi la servicii funerare Rainbow Dorobantu

Când firul vieții se rupe… apelezi la servicii funerare Rainbow Dorobantu

Author

Date

Category

Viață…știi ce ești? Ești un fir de ață ce de un suflet se agață. Ești un dar pe care omul tare îl mai prețuiește, asta-i clar. Dar nu știu cum, nu știu de ce…vine o zi în care…tu de el decizi să te desparți.

Firul Vieții

Stârnești atunci furtuna în sufletul veșnic de tine îndrăgostit. Lacrimi fierbinți din pleoapele plecate de durere, curg. Timpul în loc se oprește, e trist. El fără clipe a rămas. Nici soarele nu mai strălucește pe drumul pe care pornește un suflet de tine părăsit.

Ce a fost s-a dus și nu se mai întoarce. Ce s-a rupt nu mai poate fi înnodat de timpul ce nu poate fi corupt. Secundele s-au scurs, sufletul e tăcut, fără voce a rămas și nu mai poate ține vreun discurs. Drumul prin lumea cea cuvântătoare a fost parcurs, din trup viață tu ai curs și pleci și nu te îndepleci o privire înapoi să arunci.

Fiori reci străbat inimile ce rămân plângând în urma ta, copacii își apleacă crengile furioși, iar cerul se deschide, sufletul să-l primească în lumea de Apoi.

În lumea cea cuvântătoare, oamenilor li se dă sentința: neputința. Pe drumul fără de întoarcere, al neființei, pornește o ființă. În cer îngerii au ședință. Pe pământ oamenii sunt cuprinși de suferință. Lumina arde în altar, își dă toată silința, drum spre cer (ne)ființei să-i facă.

În lumea pierdută de sens totul e un nonsens imens. Durerea are un glas dens. Caută  răspuns intens.  Dar n-are cine o aude, destinu-i surd și tare absurd. Cu viața veșnică nu are niciun acord. Cu dorința oamenilor se află în total dezacord.

Cu cine să te bați, cu cine să te lupți? Nu poți decât să accepți că moartea nu face decât ce vrea ea. Atunci te resemnezi și apelezi la funerare Rainbow Dorobantu pentru a conduce ființa dragă pe ultimul drum, așa cum se cuvine.

Această firmă de pompe funebre oferă servicii funerare complete și-i scapă pe cei aflați în suferință de grija organizării înmormântării. Datorită serviciilor foarte bine gândite și puse la punct, familia defunctului și apropiații săi își vor aminti mereu de slujba de înmormântare, de mașina cu care a fost transportată persoana decedată, de sicriul acestuia și de firma de servicii funerare care s-a ocupat de ceremonie.

Funerare Rainbow Dorobantu oferă servicii funerare Bucuresti, în toate sectoarele capitalei. Cei care apelează la serviciile acestei firme de pompe funebre au la dispoziție diferite pachete de pompe funebre.

Reprezentanții acestei firme pun la dispoziția clienților săi diverse pachete, pentru ca oamenii să aleagă pachetul care se potrivește bugetului lor. Clienții pot alege între pachetul minim, pachetul standard, pachetul standard plus, pachetul spital standard, pachetul funerar domiciliu/azil, pachetul domiciliu/azil plus.

Când firul vieții rupe… funerare Rainbow Dorobantu este alături de cei îndurerați și le ușurează puțin suferința, ocupându-se de organizarea înmormântării, care este o sarcină extrem de dificilă care implică timp.

Când firul vieții se rupe, vrei să petreci timpul care ți-a mai rămas cu ființa dragă trecută în neființă, iar organizarea înmormântării răpește și ultimele clipe petrecute cu aceasta. Din acest motiv, apelarea la serviciile unei firme de pompe funebre precum funerare Rainbow Dorobantu,  este esențială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Dans al regăsirii cu iubirea

  Pleacă în călătorie visele. Mă poartă printre rânduri curcubeice, pe un tărâm necunoscut și mie. Se rup lanțurile vieții, zboară anii tinereții. Se înalță...

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Singurătate de safir

Sunt lumină ce-ți scaldă așteptarea În valuri răscolitoare de secunde moarte. Sugrum un întuneric ce mi-a devenit sclav, Îl prefac în raze de viață, impuls să îți...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog