Acasă Recomandări 3 aspecte de care orice viitor tătic trebuie să țină cont

3 aspecte de care orice viitor tătic trebuie să țină cont

Author

Date

Category

TĂTICSimți emoțiile gândului că în scurt timp vei fi tătic? Imaginează-ți cât de intense vor fi acestea la prima întâlnire cu copilul tău! Și pentru că atunci vei fi copleșit de situație și vei vrea să-i faci o primire de neuitat, trebuie să pui la punct toate detaliile înainte de sosirea sa acasă.

Cei mici pot părea foarte pretențioși în primele luni de viață, însă adevărul este că părinții sunt cei care își doresc să-i răsfețe și să le ofere tot confortul cuvenit. În noua ta calitate de tătic, vei dori, așadar, ca toate alegerile pe care le faci pentru copil să fie cele mai bune, începând cu pătuțul în care va dormi și până la culoare cădiței în care îi veți face baie.

Iată care sunt 3 lucruri cărora să le acorzi o atenție deosebită:

1. Pentru ca atât cel mic, cât și voi, să se bucure de un somn liniștit, începe prin a te preocupa îndeaproape de alegerea pătuțului în care el va crește. De aceea, poți alege de aici un patut pentru copii care să fie confortabil, ușor de folosit în timpul trezirilor de peste noapte și cu un design plăcut. Dacă vrei să urmezi tendințele impuse de alți părinți, decorează tematic camera copilului și cumpără mobilă care să răspundă nevoilor tuturor – cu sertare, dulapior, cu masuță pentru înfășat, cu balansoar atașabil.

2.Somnul din timpul plimbărilor prin parc sau prin oraș sau în excursiile de familie este la fel de important ca somnul de acasă, iar pentru asta trebuie să te orientezi către un cărucior care să fie util la fiecare ieșire din casă. Ca tătic, trebuie să întelegi nevoile tuturor și să vezi oferta de carucioare pentru copii de la Strollers. Apoi, va trebui să alegeți împreună căruciorul care să fie ușor de transportat, chiar pliabil, practic și confecționat din materiale rezistente, dar și simplu de depozitat.

3.Tăticilor le revine datoria de a se ocupa și de alte detalii ce privesc siguranța mamei și a copilului, drept urmare trebuie să apeleze la toate resursele pentru a crea un mediu propice creșterii celui mic. Dacă în urmă cu câțiva ani apăreau pe piață interfoanele care conectau sonor camera copilului de locul în care se aflau părinții, acum acest lucru este posibil și video. Noua tehnologie a videofoanelor digitale asigură vizibilitate și monitorizare permanentă în camera copilului, de care aveți mare nevoie.

Aceasta este, desigur, doar o listă scurtă a celor mai importante lucruri pe care trebuie să le ai pregătite atunci când devii tătic. Bucură-te de timpul liber de dinaintea venirii pe lume a copilului și organizează cât mai multe din ceea ce trebuie să faci, pentru a petrece mai mult timp relaxat alături de bebelușul vostru.

Articolul precedentÎntr-o zi
Articolul următorLegământ cu iubirea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Dans al regăsirii cu iubirea

  Pleacă în călătorie visele. Mă poartă printre rânduri curcubeice, pe un tărâm necunoscut și mie. Se rup lanțurile vieții, zboară anii tinereții. Se înalță...

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Singurătate de safir

Sunt lumină ce-ți scaldă așteptarea În valuri răscolitoare de secunde moarte. Sugrum un întuneric ce mi-a devenit sclav, Îl prefac în raze de viață, impuls să îți...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog