Acasă Recomandări Cum să emoționezi profund fata pe care o placi

Cum să emoționezi profund fata pe care o placi

Author

Date

Category

Cum emotioneze o FataUna dintre problemele cu care se confruntă tinerii în ziua de astăzi este găsirea unui partener pe măsura dorințelor și a visurilor pe care și le-au creionat în minte. În acest sens, de cele mai multe ori, rețelele de socializare reușesc să-i ajute în drumul lor și să lege prietenii de durată. Foarte multe persoane din întreaga lume recunosc că internetul este cel care le-a adus iubirea vieții lor și că și-au pus mari speranțe în această modalitate de a cunoaște oameni.
Pentru a apărea însă o iubire ca în filme, între cei doi parteneri trebuie să se instaleze câteva emoții puternice, care nu se vor ivi decât dacă fiecare își dă interesul. Uneori se întâmplă ca un mic gest de curtoazie să o facă pe fată să se îndrăgostească iremediabil, alteori o simplă floare o poate cuceri. Cert este că rămâne foarte important pentru un tânăr ca fata pe care o place să se simtă foarte bine în preajma sa.

Iată câteva sfaturi utile în acest sens:
• Oferirea unei mici atenții trebuie avută în vedere de orice pretendent la inima unei domnișoare. Fetelor le plac cadourile, indiferent despre ce este vorba: o floare parfumată, un pandantiv în formă de inimioară, o cutie cu bomboanele preferate, o eșarfă multicoloră, un ursuleț de plus sau chiar și o pereche de mănuși.

• Pentru un cuplu care stagnează de ceva timp, iar băiatul nu prea știe ce să facă în continuare, o idee utilă este mutatul împreună în același apartament. Cu un click aici poate găsi exact locuința potrivită pentru ei. O fată este înclinată de la natură să-și realizeze un cămin, așa că va fi cu adevărat impresionată de propunere și va înțelege că băiatul chiar are intenții serioase.

• Fetele adoră micile gesturi, dar și ajutorul oferit de un bărbat care se pricepe să repare sau să îngrijească cum se cuvine diverse obiecte care le aparțin. În acest sens, magazinul online Lerato.ro le vine în ajutor cu huse deosebite pentru un prieten neprețuit al fetelor și anume telefonul mobil.

• Animalele mici și drăgălașe sunt perfecte pentru a fi oferite în dar de un iubit drăguț, care-și pune toate speranțele în mica pufoșenie pentru a ajunge la inima celei dragi. Fetele sunt iubitoare de pisicuțe, de cățeluși, mai puțin de șoricei sau de peștișori, așa că un băiat ce dorește să-și emoționeze iubita trebuie să aibă în vedere și o astfel de idee interesantă.

• Atunci când greșește trebuie să fie suficient de inteligent încât să spună ”Iarta-mă!”, căci aceste cuvinte presupun o încărcătură emoțională foarte puternică, demonstrând că partenerului îi pasă cu adevărat. O modalitate bună prin care EA poate să fie emoționată ușor cu aceste cuvinte este un tort mare de ciocolată pe care să scrie cu frișcă ”Iarta-mă!” sau poate un mic dejun copios însoțit de un bilețel cu aceleași cuvinte.
În concluzie, o domnișoară devine ușor de impresionat atunci când partenerul ei îi arată dragostea într-o formă cât mai originală, demonstrându-i zi de zi că îi pasă.

Articolul precedentGând de toamnă
Articolul următorÎntr-o zi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Dans al regăsirii cu iubirea

  Pleacă în călătorie visele. Mă poartă printre rânduri curcubeice, pe un tărâm necunoscut și mie. Se rup lanțurile vieții, zboară anii tinereții. Se înalță...

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Singurătate de safir

Sunt lumină ce-ți scaldă așteptarea În valuri răscolitoare de secunde moarte. Sugrum un întuneric ce mi-a devenit sclav, Îl prefac în raze de viață, impuls să îți...

Ia-mă de mână

Ia-mă de mână, să ne înlănțuim destinele, Să ne iubim în zbor, Să îmbrățișăm un început Scăldat în raze de amor. Ia-mă de mână, simte-mi Inima-mi în palma-ți tremurândă. Ia-mă...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog