Fashion business: 3 sfaturi care te vor ajuta să fii un bun MANAGER!

Deții un atelier de croitorie sau un magazin cu haine? Produci și comercializezi bijuterii? Conduci o revistă de modă? Indiferent de activitatea pe care o desfășori, dacă ești managerul unui business în domeniul fashion, trebuie să descoperi câteva sfaturi care te vor ajuta să fii un lider de excepție, fără să depui prea multe eforturi în acest demers.

Manager bun

Iată 3 sfaturi UTILE pentru managerii afacerilor din domeniul modei:

1.Nu îți neglija echipa
La fel ca în cazul oricărei alte afaceri, atunci când îți dorești să fii un bun manager trebuie, înainte de orice, să creezi o legătură profesională strânsă între tine și echipa pe care o coordonezi. Cea mai bună modalitate prin care poți reuși acest lucru este aceea de a-i surprinde, în mod constant, pe oamenii cu care lucrezi. De exemplu, ținând cont de industria în care aceștia activează, cu siguranță vor fi plăcut impresionați dacă le vei oferi discounturi la diverse piese vestimentare, accesorii sau chiar produse cosmetice. De asemenea, având în vedere că cei mai mulți dintre aceștia sunt artiști, le poți achiziționa de pe site-ul https://www.absolutoffice.ro/categorie/instrumente-de-scris/pixuri-personalizate/ instrumente de scris personalizate, pe care să le folosească în activitatea lor zilnică. În mod cert, dacă le vei demonstra persoanelor cu care lucrezi că pentru tine este foarte importantă colaborarea voastră, vei reuși să fii un bun manager, pe care echipa îl va susține în tot ceea ce face.

2.Abordează un stil vestimentar inedit
În mod normal, un lider poartă piese vestimentare office, menite să impună respect în rândul angajaților. Cu toate astea, dacă ești managerul unui business fashion și îți dorești să câștigi admirația subordonaților tăi, ar trebui să abordezi un stil cu totul și cu totul diferit. Angajații și colaboratorii tăi sunt, cu siguranță, la curent cu toate noutățile în materie de modă, au un simț estetic dezvoltat și, mai mult decât atât, apreciază originalitatea și inovația. Tocmai de aceea, ar trebui să renunți la costumul clasic și să optezi pentru look-uri ieșite din comun. În acest sens, poți să apelezi la ajutorul unor designeri pe care îi cunoști, pentru a-ți crea piese deosebite sau chiar să comanzi din diverse magazine online. Astfel de articole vestimentare găsești, de exemplu, pe Instinctive, unul dintre cele mai populare site-uri cu haine nonconformiste. Așadar, acordă o atenție sporită felului în care te îmbraci și, fără îndoială, vei reuși să devii un model demn de urmat pentru echipa pe care o conduci.

3.Acceptă feedback-uri
În mod cert, în acest domeniu, pentru a reuși să atingi succesul și pentru a fi un bun lider pentru ceilalți, este foarte important să accepți feedback-uri. Pe de o parte, în acest mod toți cei cu care lucrezi pot să își exprime opiniile și ideile, lucru care le va fi de folos pentru a-și dezvolta cunoștințele, dar și creativitatea. Pe de altă parte, primind sfaturi și păreri din partea lor, vei putea găsi cele mai eficiente soluții de management și chiar idei originale care vor ajuta business-ul să evolueze. Totuși, asigură-te că deciziile pe care le iei îți aparțin în totalitate, că ți le asumi și, nu în ultimul rând, că sunt în avantajul afacerii. Fără doar și poate, dacă vei aplica și acest sfat, vei fi un manager bun și vei câștiga respectul celor din jurul tău.

Acestea fiind spuse, dacă îți dorești să fii un lider bun în acest domeniu, pune în practică sfaturile enumerate mai sus și sigur vei reuși ceea ce ți-ai propus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *