Acasă Sfaturi Sfaturi despre fashion Idei de ținute office pentru toamnă

Idei de ținute office pentru toamnă

Author

Date

Category

Suntem deja în a treia zi din a doua lună de toamnă. Soarele încă zâmbește, deși o face mult mai timid, parcă i-ar fi teamă să ne învăluie cu a sa căldură minunată. De ne-ar putea citi gândurile, și-ar da seama că noua ne place să ne îmbrățișeze cu căldura sa. Viața însă continuă. Un anotimp trece, altul vine iar schimbarea anotimpului ne creează întotdeauna probleme. Oare cu ne îmbrăcăm astăzi pentru a merge la birou. Grea întrebare. Știu. De aceea vreau în acest articol să vă propun opt ținute pe care le-ați putea purta într-o zi de lucru, în funcție de locul vostru de muncă.

Există tot felul de locuri de muncă, la unele puteți purta ține mai formale sau mai lejere. Ținutele pe care vi le voi prezenta sunt atât formale, cât și lejere. Majoritatea includ articole vestimentare în tendință, astfel încât vă puteți inspira și introduce în ținutele voastre office, lucruri actuale.

Care sunt articolele vestimentare în tendință? Dacă vreți să vă creați ținute office actuale există câteva articole vestimentare de care trebuie să țineți cont în acest sezon. Hainele lejere, blazerele, fustele și pantalonii în carouri fac parte dintre marile tendințe ale acestui sezon.

Ținute Office toamna 2017

Este foarte ușor să creați o ținută office cu ajutorul unor astfel de articole vestimentare. Sunt articole vestimentare care, în general, sunt disponibile într-o gamă mare de culori neutre, dominată de nuanțe de maro și gri. Combinați-le cu alte articole vestimentare simple și veți reuși să creați ținute sobre, deloc stridente.

Ținute Office toamna 2017

Carourile, de asemenea, sunt o opțiune fantastică pentru a reuși să creați o ținută de inspirație masculină, o altă mare tendință a sezonului. Niște pantaloni în carouri, un pulover  tricotat și niște pantofi plați, vor alcătui o combinație reușită. Nu vă complicați, în această toamnă optați pentru simplitate.

Având în vedere că ținutele de inspirație masculină sunt la modă, nu puteți uita nici de costum. Acesta poate fi în culori simple sau cu imprimeu în carouri. Dacă vreți o ținută femină, mereu puteți opta pentru o combinație clasică: rochie sau fustă neagră, cămașă de mătase, gabardină în tonuri bej și pantofi cu toc.

Care dintre ținutele propuse vă plac? Care dintre ele se apropie de stilul vostru personal?

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Dans al regăsirii cu iubirea

  Pleacă în călătorie visele. Mă poartă printre rânduri curcubeice, pe un tărâm necunoscut și mie. Se rup lanțurile vieții, zboară anii tinereții. Se înalță...

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Singurătate de safir

Sunt lumină ce-ți scaldă așteptarea În valuri răscolitoare de secunde moarte. Sugrum un întuneric ce mi-a devenit sclav, Îl prefac în raze de viață, impuls să îți...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog