Noile colecții beauty pentru toamna 2017

A început un nou sezon iar mărcile au început să-și prezinte noile colecții beauty de toamnă, cu noi tonuri și texturi. Dacă îți plac noutățile și vrei să începi noul sezon cu ceva nou, fii atentă la noile colecții beauty pentru toamna 2017.

Pe parcursul toamnei se schimbă mai ales tonurile cosmeticelor. De la culori clare și luminoase trecem la tonuri mai închise și texturi mate, mai puțin strălucitoare și pline de lumină. În această toamnă vom vedea multe tonuri de maro. Acestea împreună cu buzele mate vor fi protagoniste. Iată noile colecții beauty care ne dezvăluie noile tendințe.

Colecția de toamnă 2017 de la Kiko Milano

Kiko Milano este un din acele firme cu prețuri bune și noi colecții constante. Astfel, ne putem bucura de noutăți și produse surprinzătoare. În general, sunt ediții limitate. Sunt special create pentru diverse anotimpuri. Această firmă a lansat o colecție de iarnă inspirată de Veneția. Atmosfera nocturnă, glamour-ul și nuanțele baroc și sofisticate se amestecă în această colecție de toamnă.

Toamna nu uităm de soare, pentru asta ne oferă bronzante duo pentru piele, pentru ca pielea să aibă un bronz frumos. Nu lipsește nici iluminatorul pentru a da luminozitate feței. În ceea ce privește nuanțele de rujuri, există multe culori de roz, dar surprind și nuanțele purpurii și gri, cu creioane de contur asortate, deoarece acum este la modă creionul de buze în aceeași nuanță, astfel încât acestea să iasă bine în evidență. De asemenea, există și farduri metalizate, gloss, mascara și diverse pensule. Un alt produs care trebuie evidențiat este mascara energizant pentru ochi.

 

Colecții beauty- Kiko Milano

Blessing Browns marca Catrice  Cosmetics

Tendința culorilor maro în ceea ce privește machiajul anilor 90 revine cu multă forță în această toamnă, de aceea cei de la Catrice vor să scoată o colecție dedicată acestor tonuri. Există patru rujuri mate cu aplicator și acoperire mare în patru tonuri care pleacă de maro ciocolatiu și ajung la roz. Fără îndoială, vor fi tonurile în tendință ale toamnei, cu creioane pentru buze, asortate. De asemenea, există patru rujuri cu tentă glossy, intensă, în patru tonuri maro. La final ne surprind cu un creion de contur metalizat pentru ochi, indicat pentru femeile mai îndrăznețe.

Colecții Beauty- Catrice Cosmetics

Kindashy de la Bershka

Bershka a lansat deja diferite produse de beauty pentru noile generații, care au avut mult succes, de aceea popularitatea sa crește. Cu această ocazie ne prezintă o colecție beauty pentru a reveni la rutină, la studii. În această colecție ne oferă de la șervețele pentru a șterge urmele strălucitoare enervante de pe față la produse doi într-unul, cu gloss pentru a da o tentă naturală și proaspătă obrajilor și buzelor. De asemenea, ne oferă și trei rujuri hidratante și pentru a da volum buzelor. Sunt produse de zi cu zi, pentru un aspect frumos și îngrijire ușoară.

Colecții Beauty- Bershka

Colecții beauty- Go Play de la Asos

Asos s-a lansat în lumea beauty și ne prezintă o mare colecție  formată din 46 de tonuri diferite cu care ne putem juca și distra făcând tot felul de amestecuri. Acest spirit este cel care dă și numele colecției- Go Play. Există bronzante, rujuri lichide, rujuri atât glossy cât și mate, creioane de contur și multe altele. Asos întotdeauna ne oferă o mare varietate de îmbrăcăminte, așa că nu a vrut să fie mai prejos nici în privința machiajului.

Colecții Beauty- Asos

One thought on “Noile colecții beauty pentru toamna 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *