Acasă Sfaturi Sfaturi practice Cum să vă redecorați casa cu puțini bani

Cum să vă redecorați casa cu puțini bani

Author

Date

Category

Este absolut normal ca, odată cu trecerea anilor decorarea casei să vi se pară plictisitoare și monotonă și să vă dați seama că a venit momentul să dați acesteia un aer complet diferit și actual.

Deși credeți că redecorarea casei presupune o investiție mare, nu trebuie să vă faceți griji având în vedere că, dacă țineți cont de câteva sfaturi, puteți decora întreaga casa și să creați un ambient complet renovat și modern.

Tablourile sunt accesorii decorative care vă pot ajuta să dați un aer complet nou în orice cameră. Puteți pune orice fel de tablou care se combină perfect cu stilul decorativ din casă sau să schimbați locul celor pe care le aveți. Astfel, veți reuși să dați un aer nou casei.

 Un alt sfat în ceea ce privește redecorarea casei constă în renovarea intrării casei. Este vorba de o parte a casei căreia nu i se dă prea mare importanță, iar decorarea sa va determina musafirii să-și facă o bună impresie când intră în casă.

Sfaturi Redecorare Casa

Văruirea pereților casei este o modalitate de redecorare destul de eficientă și simplă. Schimbați culorile pereților și veți avea parte de ceva complet diferit și actual. Astfel, acum pe timpul verii vă puteți vărui pereții casei în culori deschise, care ajută la scăderea temperaturii din exterior și să creeze un loc plăcut și relaxant. Creativitatea, de asemenea, este importantă când vine vorba de redecorarea casei, deoarece puteți recicla diferite obiecte și utiliza pentru a da o notă decorativă casei. Puteți lua un obiect de lemn și să-l reciclați (masa de pe terasă) sau lua o sticlă pe care să o folosiți ca vază pentru flori. Pictarea scaunelor din living într-o culoare diferită poate face ca locuința voastră să arate complet diferit.

O altă modalitate de redecorare a casei într-un mod foarte ușor și simplu este aceea de a pune tapet pe pereți. Este vorba despre o modalitate foarte economică de a da un nou aspect spațiilor din casă. De asemenea, este foarte la modă în prezent. Dacă vreți să dați un aer nou camerei copiilor, puteți pune o serie de  stickere decorative cu diferite motive infantile. Veți crea un decor cu totul nou.

Un alt sfat în ceea ce privește redecorarea casei cu puțini bani constă în schimbarea locului mobilierului, pentru a obține un spațiu vizual complet nou. Dacă observați că există câteva piese de mobiliet care sunt prea vechi, le puteți renova și restaura. Le puteți vopsi într-o altă culoare, diferită și renova spațiul dorit.

După cum se poate observa, nu aveți nevoie de foarte mulți bani pentru redecorarea casei. Cu doar câteva idei utile puteți da casei un aspect complet diferit și nou. Este indicat să redecorați casa după o anumită perioadă, pentru a evita ca decorul să devină plictisitor și prea monoton. Puteți opta pentru redecora casa chiar la începutul fiecărui sezon al anului și să schimbați aspectul în toată casa. Astfel, în lunile de iarnă, puteți opta pentru un stil decorativ cald și primitor, în timp ce în lunile de vară puteți alege un stil ceva mai luminos și vesel, care vă va ajuta să creați un cămin plăcut, în care să vă bucurați de timpul frumos.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Dans al regăsirii cu iubirea

  Pleacă în călătorie visele. Mă poartă printre rânduri curcubeice, pe un tărâm necunoscut și mie. Se rup lanțurile vieții, zboară anii tinereții. Se înalță...

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Singurătate de safir

Sunt lumină ce-ți scaldă așteptarea În valuri răscolitoare de secunde moarte. Sugrum un întuneric ce mi-a devenit sclav, Îl prefac în raze de viață, impuls să îți...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog