Acasă Recomandări Cum mi-am recăpătat frumusețea părului

Cum mi-am recăpătat frumusețea părului

Author

Date

Category

Trăim într-o perioadă din ce în ce mai stresantă. Atunci când suntem stresați corpul nostru elibereaza cortizol, un hormon care declanșează diverse simptome fizice și mentale. De-a lungul timpului, am început să fim din ce în ce mai conștienți de efectele stresului asupra organismului nostru. Stresul contribuie la diverse tulburări ale organismului.  Una dintre acestea are de a face cu sănătatea părului, și se poate manifesta prin căderea părului, pierderea strălucirii acestuia etc.

Unul dintre primele moduri în care stresul afectează părul este pierderea vitalității. Adesea observăm că ni se usucă părul din cauza faptului că sunt mereu stresați, iar cortizolul este secretat în cantitate mai mare și, de asemenea, absorbit și de păr. Acest lucru afectează creșterea părului și aspectul său. Cu toate acestea, stresul nu este singurul factor care poate afecta starea de sănătate a părului, dieta săracă, consumul de alcool, consumul insuficient de apă și utilizarea de produse de păr nepotrivite pot contribui la o deteriorare progresivă a părului nostru. De aceea ne întrebăm adesea ce putem face pentru a ne recăpăta frumusețea părului.

Ei bine, eu am găsit răspunsul la această întrebare în momentul în care am descoperit magazinul online bioalchimia.com, un magazin cu cosmetice bio & naturale de înaltă calitate. În acest magazin se găsesc creme bio, cosmetice naturale, creme naturale, sapunuri bio, șampoane bio. Din acest magazin mi-am achiziționat tratamentul intensiv pentru păr revitalizant cu floarea pasiunii.

Frumusețea părului- tratament

Această mască special creată pentru repararea fibrei capilare, are rolul de a recompacta și netezi perfect cuticula. Datorită faptului că este un tratament intensiv ce se bazează pe câteva principii active foarte puternice, părul meu a fost revitalizat în profunzime.

Floarea pasiunii, mango, uleiul de migdale dulci șii extractele de moringa, ovăzul, meiul, aloe vera și nalba din componența acestei măști au pătruns în profunzimea firului de păr și l-au întărit, dându-i strălucire și vitalitate.

Această masca mi-a protejat părul de substanțele nocive din mediul înconjurător. Mă bucur că am descoperit această mască, deoarece cu ajutorul ei pot preveni îmbăranirea prematură a acestuia, dar și despicarea vârfurilor. De când am început să folosesc acest tratament intensiv, părul meu este mai moale, mai catifelat și mai strălucitor.

Există multe produse pentru păr, dar ales această mască datorită principiilor sale active extrem de benefice pentru podoaba noastră capilară.

Ulei de migdale dulci este indicat pentru repararea părului deteriorat și fragil datorită faptului că este bogat în vitaminele A, B1, B2, B6, D si E, dar și în acizi grași. Vitaminele din componența sau au rolul de a-l ajuta la creștere, de a stimula microcirculația scalpului, iar acizii grași hrănesc și hidratează firul de păr în profunzime.

Extractul de floare pasiunii are proprietăți calmante, antiinflamatoare, antioxidante, stimulează microcirculația, protejează părul contra acțiunii razelor UV

Extractul din frunze de aloe vera conține vitamine, aminoacizi, enzime etc. Datorită proprietăților sale nutritive și antioxidante întărește scalpul și previne căderea parului. Datorită proprietăților sale antifungice mătreața este redusă considerabil și, în plus, este un balsam natural foarte bun.

Extractul de ovăz conține agent de îngroșare, care contribuie la calmarea iritațiilor.

Extractul de nalbă datorită mucilagiilor din conținutul său, care absorb foarte bine apa și o eliberează apoi în stratul cărnos, are efect emolient și de protecție.

Extractul de mei are în conținutul său acizi grași monosaturați și polisaturați precum și vitamina E, cu proprietăți regeneratoare și antiinflamatoare. În plus, conține și acid salicilic, cu rol în formarea colagenului și a elastinei, astfel părul are parte de o hidratare corespunzătoare.

Extractul de flori de portocal are proprietăți antiseptice, regenerante și de tonifiere. Este un foarte bun tonic și stimulant al microcirculației.

Extractul de mango hidratează și revigorează firul de păr și este și antioxidant.

După ce am intrat în posesia acestei măști am și utilizat-o respectând instrucțiunile de utilizare. După ce mi-am spălat părul cu șampon, am aplicat masca pe întreaga lungime a părului, insistând pe vârfuri. Am lăsat-o să acționeze 15 minute (durata de acțiune este între 5-15 minute) și apoi am clătit bine părul.

După ce am făcut acest tratament, rezultatele nu au întârziat să apară. De aceea am decis să vă povestesc și vouă cum mi-am recăpătat frumusețea părului cu ajutorul acestei măști, pe care o găsiți la orice oră pe bioalchimia.com. Vă recomand să o încercați, pentru a vă bucura de efectele sale.

PS: Echipa acestui magazin poate fi contactată la email:  contact@bioalchimia.com.

Articolul precedentLacrima chipului cu mască
Articolul următorViața în alb și negru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Dans al regăsirii cu iubirea

  Pleacă în călătorie visele. Mă poartă printre rânduri curcubeice, pe un tărâm necunoscut și mie. Se rup lanțurile vieții, zboară anii tinereții. Se înalță...

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Singurătate de safir

Sunt lumină ce-ți scaldă așteptarea În valuri răscolitoare de secunde moarte. Sugrum un întuneric ce mi-a devenit sclav, Îl prefac în raze de viață, impuls să îți...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog