Acasă Recomandări 3 locații perfecte pentru o petrecere DE NEUITAT!

3 locații perfecte pentru o petrecere DE NEUITAT!

Author

Date

Category

Sezonul estival se apropie cu pași repezi, ceea ce înseamnă că dacă încă nu ai apucat să te ocupi de organizarea evenimentelor stabilite vară aceasta, a venit vremea să o faci, căci prognoza meteo care se anunță pare a fi un motiv numai bun pentru a pune la cale cele mai frumoase petreceri ale perioadei următoare.
În mod cert, să organizezi o petrecere inedită nu e deloc ușor, întrucât această presupune o serie de pași pe care trebuie să îi îndeplinești așa încât să te asiguri că evenimentul pe care îl propui va fi unul reușit, despre care se va discuta o bună perioadă de timp de acum încolo.
Așa cum era de așteptat, cea mai importantă etapă în ceea ce privește planul de organizare al unui eveniment este alegerea locației. Dacă îți dorești ca petrecerea să fie una de neuitat, optează pentru un spațiu inedit, care să îți permită decoruri originale și, nu în ultimul rând, imagini de poveste.

Iată 3 locuri speciale pentru petreceri inedite!
Nu lasă niciodată ca spațiul în care va avea loc petrecerea să fie stabilit pe ultima sută de metri. Căci, în funcție de locație, vei alege și outfit-ul, dar și elementele de decor. În materie de ținute, nu vei da greș niciodată cu o rochie lungă ori cu o cămașă vaporoasă. Găsești haine pentru femei elegante pe Atmospherefashion.ro dacă îți dorești să porți piese vestimentare în trend.

Până atunci, iată câteva propuneri de locații pe care să le iei în calcul:
1. Ce poate fi mai frumos decât o petrecere organizată în curtea unei pensiuni, într-o atmosferă de vacanță? Vei avea parte de peisaje inedite și de o servire impecabilă dacă faci, încă de la început, o alegere inspirată. Optează pentru acele pensiuni in Runcu – Domeniul Culcer dacă îți dorești să organizezi un eveniment inedit.

2. Dacă evenimentul pe care îl propui presupune un număr mare de invitați, alege să organizezi petrecerea la cort. Iar dacă acesta din urmă este amplasat pe malul unui lac ori se află în apropierea unei piscine, cu atât mai bine. Fotografiile vor fi superbe, iar invitații tăi vor avea parte de clipe minunate. Locații petrecere

3. Dacă bugetul îți permite, alege ca petrecerea să fie organizată la malul mării. Nu vei regreta nicio clipă alegerea făcută, căci, pe lângă atmosfera intimă asigurată de imaginea mării, te vei bucura de un loc liniștit și primitor, ferit de privirile curioșilor. Foarte important: propune ca petrecerea de la malul mării să aibă ca și dress code ținutele all white. Iată o idee la care chiar merită să te gândești!

4. Alege locația petrecerii în funcție de cele 3 propuneri menționate anterior și bucură-te de clipe minunate într-o atmosferă de vis. Renunță la ideea banală de a organiza totul în cadrul unui restaurant pretențios în favoarea unui spațiu de poveste, menit să ofere tuturor o petrecere care nu va fi uitată prea curând.

Acum, grăbește-te și solicită sfaturile specialiștilor în organizare de evenimente pentru a-ți oferi ponturi vizavi de decorațiuni și momente-surpriză pentru cei prezenți la petrecerea ta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Dans al regăsirii cu iubirea

  Pleacă în călătorie visele. Mă poartă printre rânduri curcubeice, pe un tărâm necunoscut și mie. Se rup lanțurile vieții, zboară anii tinereții. Se înalță...

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Singurătate de safir

Sunt lumină ce-ți scaldă așteptarea În valuri răscolitoare de secunde moarte. Sugrum un întuneric ce mi-a devenit sclav, Îl prefac în raze de viață, impuls să îți...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog