Acasă Recomandări Utilaje agricole pe Totaltools.ro găsim

Utilaje agricole pe Totaltools.ro găsim

Author

Date

Category

A venit primăvara. Avem nevoie de acum de utilaje agricole. De pâmânt trebuie să avem grijă, pentru ca acesta roade bogate să ne dea. Iarba verde a răsărit, roua o mângâie în fiecare dimineață, iar gândul rapid ne zboară spre visuri cu parfum de vară. E atât de frumos să vezi cum iarba crește văzând cu ochii sub stropii de ploii, care din cer cad în ropote nerăbdătoare.

E un minunat spectacol verde, copacii înfloriți îl tot aplaudă acoperindu-l cu flori albe de cireș. E vis rescris de primăvara, care tocmai și-a făcut simțită prezența. Natura nu încetează să ne surprindă an de an. Iar noi o surprindem pe ea, atunci când tundem iarba mare de acasă, folosind mașina de tuns iarba. Ne întrecem în surprize, mirosul de verde proaspăt ne învăluie simțurile, ne inspiră gândul, care ia condeiul în mână și începe a scrie povestea utilajelor agricole care se găsesc pe Totaltools.ro.

În lumea virtuală a fost creat un magazin în care se găsesc o multitudine de scule și utilaje profesionale. Printre burghie, spituri și dălți, pompe și hidrofoare,  sculte de mână, câte și mai câte, se găsesc și utilaje pentru grădină precum motocositoare, motocultore, mașină de tuns iarbă, motosape, etc.

Sunt atâtea utilaje agricole utile, încât alegerea unei mașini de tuns iarba este foarte dificilă. Te uiți la un model, te uiți la altul,  și nu știi pe care să-l alegi.   Mașină de tuns iarbă cu acumulator Makita așteaptă și speră că o vom alege chiar pe ea. Tare își dorește să tundă iarbă și să-i simtă parfumul său îmbietor.

Totaltools, frumos o prezintă în lumea sa ca fiind o mașină de tuns iarba cu acumulator Li-Ion. E tare liniștită. Lucrează fără să facă aproape niciun zgomot. Nu cere mult pentru întreținere. Nu vrea să i se schimbe filtrul de ulei, și nici bujiile. Pornește mereu rapid și se lasă manevrată ușor datorită mânerului ergonomic cu care este prevăzută. În plus, îi asigură celui care o manevrează tot confortul, fiindcă își ajustează înălțimea.  Oferă gospodarului tot ceea ce își dorește pentru a o duce în grădină, să tundă iarba mare.

utilaje agricole- msina tuns iarba

În grădină e forfotă mare. Pământul așteaptă cu nerăbdare să fie cultivat din nou cu totul felul de legume sănătoase pentru minte și trup. Dar pentru ca acest lucru să se întâmple, agricultorul are nevoie de cele mai bune utilaje agricole. Acestea îi vor ușura mult munca în grădină. Și energia pe care o va consuma va fi mai mică. Există multe utilaje agricole pe care un agricultor le poate folosi. Printre acestea se află motocultorul. Acesta muncește cu drag, pământul îl cultivă și pregătește solul pentru însămânțare. Datorită lui, plantele și răsadurile sunt mult mai ușor cultivate. Cum oare să nu ți-l dorești?

Dar oare pe care să-l alegi? Totaltools îți prezintă atâtea… Care mai de care mai performante și mai pregătite să-și facă treaba, la prețuri inspititoare. Motocultorul AGT 411 stă cuminte într-un colț și așteaptă cumințel să-l observe careva. Tace mâlc, nimic nu spune, el secrete multe ascunde. Motor Honda el are, 6 viteze ( merge de 3 ori înainte, de 3 ori înapoi), frânează pe fiecare roată, căci are sistem de frânare independent. Dar asta nu e tot, multe secrete are, dar nu le spune, căci el vrea ca noi, agricultorii gospodari, pe Totaltools.ro să intrăm, să-l căutăm și să-l achiziționăm.

Folosindu-l îi vom descoperi secretele rând pe rând. Cu ele ne va încânta, treabă fantastică va face în grădina în care este forfotă mare.  Eu am încălecat pe-un fir de iarbă și v-am spus povestea mea.

PS: De v-a plăcut și ați vrea un utilaj agricol să vă achiziționați, îi puteți contacta pe cei de la Totaltools la tel: 0734 890 622; 0354 100 181.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Dans al regăsirii cu iubirea

  Pleacă în călătorie visele. Mă poartă printre rânduri curcubeice, pe un tărâm necunoscut și mie. Se rup lanțurile vieții, zboară anii tinereții. Se înalță...

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Singurătate de safir

Sunt lumină ce-ți scaldă așteptarea În valuri răscolitoare de secunde moarte. Sugrum un întuneric ce mi-a devenit sclav, Îl prefac în raze de viață, impuls să îți...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog