Acasă Recomandări Tâmplărie lemn stratificat-Beneficii

Tâmplărie lemn stratificat-Beneficii

Author

Date

Category

Atunci când vine vorba despre alegerea ferestrelor casei putem alege între trei materiale: PVC, aluminiu și lemn. În acest articol ne vom axa pe tâmplărie din lemn stratificat, ideală pentru cămine rustice și rurale.

Tâmplăria exterioară din lemn stratificat câștigă teren contra celei din pvc și aluminiu. Lemnul triplu stratificat fără cusur este un element stabil în dimensiune, ceea ce îi conferă acestuia avantaje superioare. Tratamentul cu lac rezistent la apă dă tâmplăriei exterioare rezistență și estetică.

În plus, tâmplăria din lemn stratificat are câteva avantaje interesante.

Are o capacitate izolatoare enormă, superioară aluminiului și asemănătoare cu cea a PVC-ului.

Din punct de vedere estetic tâmplăria din lemn stratificat are un finisaj cu mult mai mult stil.

Are un aspect natural- aspectul său este unul grozav, elegant, modern, cald și natural.

Rezistență mare- tehnologiile de stratificare a lemnului, toți pașii de la copac până la fereastră și finisările, fac ca tâmplăria să reziste în jur de 50 de ani

Cadru de etanșare – apa nu penetrează prin fereastra interioară, chiar și în cazul unor debite mari. Structura din lemn este echipată cu un sistem de drenare a apei. Astfel, este evitată infiltrarea ei.

Finisaj de calitate- lacul folosit pentru finisare este ecologic, pe bază de apă.

Întreținerea periodică – la fiecare cinci ani – este vorba doar de un strat exterior.

Finisaje exterioare- sunt speciale pentru exterior, nu se cojesc, sunt rezistente la apă și la expunerea UV.

Izolație termică și fonică excelentă – ramele foarte groase (70mm), mari, asigură o barieră termică totală. Indiferent de temperatura exterioară, temperatura interioară a cadrelor este aceeași. Izolarea fonică se datorează, în principal, poziționării sticlei pe garnituri de tip EPDM, foarte poroase și moi, cu o capacitate mare de absorbție a zgomotului.

Căldura din casă se pierde aproximativ 40 % prin ferestre. Din acest motiv este indicat să alegeți tâmplăria de lemn triplu stratificat. Astfel, locuința voastră va avea parte de o izolare superioară.

Tehnicile de construcție potențiale – în comparație cu alte produse de tâmplărie (ALUMINIU sau PVC), lemnul poate fi utilizat în construcția de structuri complexe, solide, toate din lemn și sticlă, fără a fi necesară consolidarea suplimentară a metalelor.

Există și prejudecăți cu privire la acest tip de tâmplărie. Unii o consideră mai scumpă, mai greu de întreținut. Aceștia sunt de părere că pe piață există opțiuni mai ieftine, mai simple, mai ușor de întreținut. Cu toate acestea, beneficiile tâmplăriei din lemn stratificat sunt multiple, după cum se poate observa.

Dacă avantajele tâmplăriei din lemn stratificat v-au atras atenția, cei de la Robimex vă așteaptă să-i contactați, pentru a vă oferi toate detaliile despre lucrările de tâmplărie de lemn stratificat pe care ei le realiză. Pe lângă ferestre din lemn stratificat, aceștia realizează uși din lemn stratificat, uși de interior, dar și mobilă.

tamplarie lemn stratificat

Robimex vă oferă o gamă de produse de cea mai bună calitate, la prețuri avantajoase. Voi nu trebuie decât să luați cea mai bună decizie în privința nevoilor voastre și să-i contactați. Echipa Robimex poate fi contactată la email:  robimexsrl@yahoo.com sau tel:   258735731/ 0744639924/0258730230. De îndată ce va fi contactată, această echipă vă va oferi toate informațiile necesare, pentru luarea unei decizii benefice vouă.

Articolul precedentPeste Puteri
Articolul următorSplendoare violet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Dans al regăsirii cu iubirea

  Pleacă în călătorie visele. Mă poartă printre rânduri curcubeice, pe un tărâm necunoscut și mie. Se rup lanțurile vieții, zboară anii tinereții. Se înalță...

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Singurătate de safir

Sunt lumină ce-ți scaldă așteptarea În valuri răscolitoare de secunde moarte. Sugrum un întuneric ce mi-a devenit sclav, Îl prefac în raze de viață, impuls să îți...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog