Acasă Recomandări De ce să alegem servicii web de calitate?

De ce să alegem servicii web de calitate?

Author

Date

Category

Toți cei care avem un site sau ne dorim să ne creăm unul este foarte impotant să înțelegem câteva caracteristici care pot transforma investiția online într-una eficientă sau nu.

Un site neatractiv sau prost creat mai mult ne va afecta afacerea decât ne va ajuta să o dezvoltăm.

La urma urmei, având în vedere că blogging-ul a devenit acum o sursă de bani poate fi considerată o afacere.

Când vorbim despre un site eficient trebuie avut în vedere de câteva elemente importante: aspect, instrucțiuni, funcționalitate, uzabilitate, Seo și conținut.

Un site bine pus la pun va reflecta întotdeauna o legătură între toate aceste elemente.

Pentru ca site-ul să fie unul cât mai atrăgător aspectul său trebuie să genereze o impresie foarte plăcută chiar de la primul click. Aspectul trebuie să-l facă pe vizitator să își dorească să exploreze site-ul.

De asemenea, culorile site-ului trebuie să fie unele potrivite, pentru a nu distrage cititorul de la conținutul scris.

Textul trebuie să fie ușor de citit. Grafica este și ea foarte importantă. Pentru ca un site să arate bine, paginile nu trebuie încărcate cu mai mult de 3 sau 4 imagini. În plus, acestea trebuie să aibă legătură cu textul scris.

Pentru ca site-ul să atragă trebuie să fie cât mai simplu. Nu este indicat să se folosească un design prea complex, animații sau tot felul de alte efecte, cu scopul de a impresiona vizitatorii.

Conținutul pe care îl realizăm trebuie să fie unul cât se poate de concis, organizat, regulat.

Pe lângă toate acestea, site-ul trebuie să funcționeze în orice moment în mod corespunzător. Fiecare componentă a site-ului ar trebui să lucreze rapid și corect. Componentele care nu funcționează normal  pot determina vizitatorii să nu mai intre pe site-ul nostru. Totul ar trebui să funcționeze normal, hiperlink-urile, formularul de contact, căutarea în site, etc.

Site-ul nostru ar trebui să fie ușor de citit, navigat și înțeles. Unele elemente în ceea ce privește uzabilitatea includ simplitatea, incărcarea rapidă a paginilor,  aspect consecvent, navigare simplă, etc.

În ceea ce privește optimizarea Seo există sute de instrucțiuni și reguli, precum și diverse firme de găzduire web care în pachetele lor includ și servicii Seo.

Însă, degeaba site-ul este bine optimizat, dacă adesea nu funționează cum trebuie. Nu toate firmele de hosting își fac treaba ca la carte și de multe ori apar probleme în special legate de funcționalitate și uzabilitate. Și când nu te aștepți, site-ul îți face probleme ori te trezești că munca ta s-a dus.

Atunci îți dai seama că, atunci când ți-ai ales firma de hosting nu te-ai informat foarte bine cu privire la ceea ce oferă. Și uite cum ghinionul a dat peste tine și trebuie să o iei de la capăt cu o altă firmă.

Dar oare este posibil ca site-ul să-ți funcționeze normal oricând? Totul este posibil, dacă alegi varianta corectă.

Aceasta poartă numele de Claus Web, firma care oferă servicii web de cea mai bună calitate. Datorită sistemului High Availability Cluster pe care îl utilizează, site funcționează în fiecare clipă, în ciuda diverselor defecțiuni care pot să apară la una sau mai multe dintre componentele sale.

clausweb

Claus Web folosește  tehnologia Onapp pentru găzduire pe server  in Cloud. Stocarea în cloud se referă la stocarea fișierelor pe servere din întreaga lume, ceea ce ne permite să avem acces la date fără a mai fi nevoiți să le stocăm în computer sau alt dispozitiv cu memorie internă.

claus web oferta

Astfel, datele noastre sunt în siguranță în cazul în care apare vreo problemă.

Claus Web oferă cele mai bune servicii web, pentru siguranța datelor noastre.

Această firmă ne ajută să găsim rapid răspunsul la întrebarea care stă mai mereu pe buzele tuturor: De ce avem nevoie de servicii web de calitate?

Pentru ca site-ul nostru să aibă un aspect plăcut, o grafică atrăgătoare, un conținut bine pus la punct și să funcționeze 24 din 24 așa cum se cuvine.

 

 

Articolul precedentCompania DDD te scapă de dăunători
Articolul următorȘtiați că…?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Dans al regăsirii cu iubirea

  Pleacă în călătorie visele. Mă poartă printre rânduri curcubeice, pe un tărâm necunoscut și mie. Se rup lanțurile vieții, zboară anii tinereții. Se înalță...

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog