Acasă Recomandări Compania DDD te scapă de dăunători

Compania DDD te scapă de dăunători

Author

Date

Category

Urăsc dăunătorii, nu suport să-i văd, să-i simt cumva pe lângă mine. Din păcate însă…ei există, și ne transformă viața într-un coșmar dacă nu luăm măsuri urgente de îndată ce ei apar.

– Iei măsuri dragă, dar le iei imediat când te confrunți cu astfel de probleme la tine acasă. La serviciu degeaba le spui șefilor că sunt probleme…imediat îți răspund că nu sunt bani în buget pentru dezinsecție, dezinfecție sau deratizare. Ei nu au de gând să scoată din buzunarul lor bani pentru a încheia un parteneriat cu o firmă de deratizare.

– Cum adică? Voi aveți probleme cu dăunătorii la serviciu și nimeni nu face nimic?

-Ei…s-a mai dat cu niște insecticid, s-au mai pus niște capcane. Dar asta este tot. Însă aceștia nu dispar definitiv.

– Fiindcă nu se iau măsuri complexe. Pentru a rezolva problema definitiv, ar trebui apelat la serviciile unei firmei specializate. În plus, serviciile DDD sunt obligatorii pentru orice firmă.

– Hello!!!!!! Uiți un lucru foarte important. Trăim în România. Cine face ce trebuie în țara asta? Pe cine interesează în ce condiții muncesc angajații? Îți spun eu…aproape pe nimeni…cei mai mulți se gândesc doar la profit…așa că…

– Câți angajați are firma la care lucrezi?

– Peste 50. De ce?

– Hmmm….în acest caz ar trebui cumva să le amintești șefilor că, potrivit legii  448/2006 autoritățile și instituțiile publice, persoanele juridice, publice sau private au obligația să angajeze persoane cu handicap în procent de minim 4%.

– Ce legătură au dăunătorii cu aceste persoane nu înțeleg, dar poate îmi explici.

– Dacă nu angajează astfel de persoane, pot opta pentru îndeplinirea uneia dintre condiții:

– fie plătesc la stat o sumă care reprezintă 50% din venitul brut pe țară ce se înmulțește cu numărul de locuri în care nu au angajat persoane cu handicap.

– fie apelează la serviciile unei unități protejate autorizate prin încheierea unui parteneriat. Suma pentru servicii va fi egală cu dările către stat.

Unitățile protejate sunt instituțiile care au angajate cu contract de muncă persoane cu handicap.

– Tot nu am înțeles unde vrei să ajungi.

– Vreau să ajung de unde am plecat. De la apelarea la serviciile unei firme specializate pe distrugerea dăunătorilor.

Firma voastră este obligată să se ocupe de dezinsecția, dezinfecția sau deratizarea suprafeței de lucru. Are persoane cu handicap angajate?

– Nu are.

– Atunci, decât să plătească la stat acea sumă de bani de care ți-am spus, mai bine apelează la serviciile companiei DDD,  care este unitate protejată, și împușcă mai mulți iepuri deodată.

DDD

Firma va beneficia de servicii de cea mai bună calitate pe tot parcursul colaborării din partea unui partener de încredere, profesionist, serios. Echipa DDD este mereu preocupată de siguranța colaboratorilor săi și de respectarea legii. Serviciile vor fi prestate în maxim 48 de ore de la primirea sesizării, indiferent de locație.

pret ddd

În plus, dacă firma apelează la o unitate protejată poate beneficia de servicii gratuite în funcție de numărul său de angajați și de suprafața pe care se prestează serviciul.

După cum poți observa, beneficii sunt atât pentru firma voastră, cât și pentru persoanele cu handicap, care vor fi implicate activ în activitățile firmei DDD. Apelând la serviciile DDD toată lumea va fi fericită și mulțumită. Voi veți putea lucra într-un mediu curat, așa cum este și normal.

– Ce fain!!! Ce îmi mai poți spune despre această companie?

– Aș putea să-ți spun multe, dar mai bine intră pe site-ul ei împreună cu șefii tăi. Informați-vă cu privire la multiplele beneficii, căci nu veți regreta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Dans al regăsirii cu iubirea

  Pleacă în călătorie visele. Mă poartă printre rânduri curcubeice, pe un tărâm necunoscut și mie. Se rup lanțurile vieții, zboară anii tinereții. Se înalță...

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Singurătate de safir

Sunt lumină ce-ți scaldă așteptarea În valuri răscolitoare de secunde moarte. Sugrum un întuneric ce mi-a devenit sclav, Îl prefac în raze de viață, impuls să îți...

Ia-mă de mână

Ia-mă de mână, să ne înlănțuim destinele, Să ne iubim în zbor, Să îmbrățișăm un început Scăldat în raze de amor. Ia-mă de mână, simte-mi Inima-mi în palma-ți tremurândă. Ia-mă...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog