Acasă Recomandări Bijuterii handmade, un moment de răsfăț

Bijuterii handmade, un moment de răsfăț

Author

Date

Category

Noi, femeile, suntem unice în felul nostru. Avem o personalitate puternică care ne place să ne-o exprimăm prin tot ceea ce facem, dar mai ales prin stilul nostru vestimentar. Moda este pentru noi un mod de viață, un mod prin care zi de zi le vorbim celorlalți despre modul nostru de a fi.

De aceea ne place să ne alegem cu grijă articolele vestimentare pe care le purtăm, dar mai ales accesoriile. Accesoriile sunt cele care pot înfrumuseța o ținută, îi pot da un farmec aparte. Însă, dacă sunt greșit alese, acestea pot ruina ținuta.

Dintre accesoriile pe care le folosim pentru a ne înfrumuseța ținuta, bijuteriile sunt cele mai importante. Ele spun povești minunate și odată ce le purtăm dau ținutei o notă de autenticitate și prospețime. Bijuteriile sunt fermecătoare, au o putere magică…probabil de aceea, noi, femeile, le iubim atât de mult.

Este suficient să ne putem la gât un colier handmade, cu stil, pentru a ne face remarcate și a fi admirate. Iar când acest lucru se întâmplă, simțim cum prindem aripi, iar ochii ne sclipesc de fericire.

Sunt femeie, și ador bijuteriile. Le ador fiindcă atunci când le port, mă simt cu adevărat specială. Mi se pare minunat să mergi pe stradă și să vezi cum cei cu care te întâlnești îți admiră bijuteriile. Unii, mai sinceri și direcți din fire, îți și mărturisesc cât de speciale sunt bijuteriile pe care porți. Alții…tac…dar nici nu trebuie să exprime în cuvinte ce gândesc…căci…de multe ori…privirea lor jucăușă exprimă totul. Te simți răsfățată…te simți minunat.

Nici nu poți să te simți altfel când știi că porți bijuterii handmade cu totul aparte….cum numai la Janette.ro găsești. Aici găsești mereu bijuterii alese, din pasiune pentru frumos realizate.

Întotdeauna am căutat frumosul în orice am făcut. Frumosul îmi aduce zâmbetul pe buze, îmi face inima să cânte când ochii triști vor doar să plângă. Și pot spune cu franchețe că l-am găsit. Janette.ro mi-l oferă de fiecare dată când pășesc în lumea ei. Aici am descoperit bijuterii handmade confecționate din diferite pietre, care pot fi purtate la diferite ținute.

Dacă și voi iubiți frumosul și îl căutați mereu, intrați pe Janette.ro, iar acolo cu siguranță îl veți întâlni. De exemplu, dacă aveți nevoie de un colier pentru o ținută elegantă, Janette vă propune colierul handmade de perle, pietre de onix și jad. Acest colier este unul statement,  lucrat manual, decorat cu cristale negre, perle de cultură albe, jad și onix.

colier handmade

Pentru o ținută elegantă, cred că este colierul perfect. Design-ul floral îl face perfect pentru o petrecere din sezonul de primăvara/vară. Așa că, dragi iubitoare de frumos, dacă vă place acest colier, vă recomand să vi-l achiziționați și să-i dați șansa de a vă înfrumuseța ținuta. Veți vedea că toți ce care vă vor vedea vă vor invidia. Cu siguranță veți fi atracția serii.

Dacă considerați că acest colier nu este tocmai potrivit pentru ținuta pe care o aveți în minte, aveți spre să vă îndreptați privirea. Janette vă propune o gamă variată de coliere.

Unul din colierele care mie îmi place mult, este colierul cu cristale și perle de cultură argintii. Este tot unul statement și lucrat manual, dar are un design foarte elegant și aparte. Cred că de îndată ce îl veți pune la gât veți reuși nu doar să fiți elegante, ci să vă puneți în valoarea unicitatea care vă caracterizează.

colier perle argintii

E primăvara dragi suflete frumoase, e timpul să purtați din nou  podoabe neasemuite, care să spună cu drag , povestea fiecăreia dintre voi. Așa că, pătrundeți în lumea bijuteriilor Janette și alegeți-vă de acolo bijuterii de tot felul. Lăsați-le apoi… să vorbească despre voi…

 

 

Articolul precedentDacă…
Articolul următorValurile iubirii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Dans al regăsirii cu iubirea

  Pleacă în călătorie visele. Mă poartă printre rânduri curcubeice, pe un tărâm necunoscut și mie. Se rup lanțurile vieții, zboară anii tinereții. Se înalță...

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Singurătate de safir

Sunt lumină ce-ți scaldă așteptarea În valuri răscolitoare de secunde moarte. Sugrum un întuneric ce mi-a devenit sclav, Îl prefac în raze de viață, impuls să îți...

Ia-mă de mână

Ia-mă de mână, să ne înlănțuim destinele, Să ne iubim în zbor, Să îmbrățișăm un început Scăldat în raze de amor. Ia-mă de mână, simte-mi Inima-mi în palma-ți tremurândă. Ia-mă...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog