Acasă Recomandări Motiko, desertul de care te îndrăgostești la prima vedere

Motiko, desertul de care te îndrăgostești la prima vedere

Author

Date

Category

Iubesc lucrurile rafinate. Îmi place să le port, să le privesc, dar mai ales să le gust. Nu sunt o mare gurmandă, dar niciodată nu am putut spune Nu deserturilor rafinate. Cred că nimeni nu poate spune Nu produselor de foarte bună calitate. Atunci când le consumi îți dau de fiecare dată o stare de bună dispoziție și de satisfacție. Gustul lor deosebit te face să vezi viața în mii de culori și parcă în acel moment nimic nu mai contează. Important este senzația pe care ți-o provoacă produsul pe care îl mănânci și care vrei să nu se termine niciodată.

Ador aceste deserturi, le caut mereu, dar nu întotdeauna le găsesc, cu toate că gastronomia românească este destul de complexă. Noi, românii, suntem tare pricepuți la bucătărie. Știm să facem cozonaci, pască, prăjituri, plăcinte fel de fel, a căror gust și aromă te poartă mereu pe tărâmul de vis din copilărie. Îmi plac aceste deserturi, le mănânc cu mare plăcere, având în vedere că îmi amintesc de cea mai frumoasă perioadă din viața, dar nu aș putea să spun că sunt preferatele mele.

Care este desertul meu preferat? După o revizuire mentală a deserturilor care îmi plac, îmi dau seama că nu aș putea spune că am unul preferat. În schimb, aș putea spune că pe lângă acele deserturi care mereu îmi aduc anumite lucruri, locuri, oameni, îmi plac și deserturile care mă provoacă să le gust. Există așa ceva? Există, din punctul meu de vedere. Sunt acele deserturi noi create de maeștri cofetari. Când le văd mă topesc, dacă nu le gust mă pierd printre visele cu ele, savurandu-le împreună cu o ceașcă de ceai fierbinte.

Sunt deserturile care mereu îmi aduc zâmbetul pe buze, mă binedispun. Când sunt tristă, le caut, le cumpăr, le savurez și aștept… citind o carte bună, ca ele să-și facă efectul, să-mi dea din nou aripi, să simt că pot orice. Da, acestea sunt deserturile mele preferate, sunt cele cărora nu le pot rezista, care mă fac să mă îndrăgostesc de ele la prima vedere.

Așa că, într-o zi…o păsărică mi-a șoptit că a sosit timpul să încerc să găsesc noi deserturi rafinate care să mă facă să visez. Este vorba despre un desert de lux japonez produs în Europa și în țările CSI de o singură companie, de Motiko. Acest desert este făcut după o rețetă veche de mai bine de 500 de ani.

motiko

Rețeta desertului tradițional japonez numit Moti este pregătită din ingrediente 100% naturale, deoarece prioritate au naturalitatea și calitatea. Iar când acestea două se combină, rezultatul este întotdeauna unul rafinat.

Rafinament, savoare, gust incredibil de afine de pădure, de ceai verde japonez, de banană cu ciocolată, mango, măr verde, căpșună…elemente ce te atrag încă de la prima degustare și te fac să te îndrăgostești de Moti.

Cine nu are un desert preferat, trebuie să încerce Moti. Va fi o degustare memorabilă. Nici sufletul, nici mintea nu vor putea uita acest desert minunat. Și cum să-l uite, când este o adevărată desfătare a simțurilor? Ce spuneți, porniți în căutarea lui?

Articolul precedentS-a scuturat…
Articolul următorÎmi este cuvântul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Dans al regăsirii cu iubirea

  Pleacă în călătorie visele. Mă poartă printre rânduri curcubeice, pe un tărâm necunoscut și mie. Se rup lanțurile vieții, zboară anii tinereții. Se înalță...

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Singurătate de safir

Sunt lumină ce-ți scaldă așteptarea În valuri răscolitoare de secunde moarte. Sugrum un întuneric ce mi-a devenit sclav, Îl prefac în raze de viață, impuls să îți...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog