Acasă Recomandări Din Universul Cristalelor ne putem alege piatra norocoasă

Din Universul Cristalelor ne putem alege piatra norocoasă

Author

Date

Category

Ce s-ar face omul fără noroc în această viață? Nimic. Muncim, ne străduim să ne iasă totul bine, dar atunci când avem cele mai mari așteptări, lucrurile nu iau întorsătura dorită. Ne întristăm și spunem: Asta e, nu am avut noroc. Continuăm să mergem pe drumul pe care viața ni-l indică. Nu avem încotro. Indiferent de ceea ce ne oferă soarta, noi trebuie să ne continuăm drumul. Mult timp nu avem. Zilele trec, viața se scurge și oricât ne-am dori să obținem ce ne dorim, nu obținem.

Norocul se pare că ne ocolește. Am face orice să-l atragem de partea noastră. Oare cum vom putea atrage norocul de partea noastră? Cine ne poate ajuta să reușim ce ne-am propus? Nu știm cine, dar știm că pentru a afla trebuie să ne informăm. Informația înseamnă putere. Cu cât vem avea mai multe informații, cu atât vom reuși să atragem norocul de partea noastră.

În primul rând, pentru a atrage norocul de partea noastră trebuie să reușim să armonizăm energiile interioare. Trebuie să avem capacitatea de a atrage energiile pozitive și a le respinge pe cele negative. Iar una din modalitățile prin intermediul căreia se pot atrage energiile pozitive o reprezintă pietrele norocoase.

De aceea, este foarte bine să avem mereu la noi o piatră norocoasă potrivită pentru zodiei. Fiecare piatră are anumite proprietăți care ne conferă armonie. Pietrele sunt capabile să ne protejeze de energiile negative din jurul nostru.

Natura ne-a oferit o gamă variată de pietre semiprețioase din care să alegem. Totul nu depinde decât de noi. În funcție de zodia în care ne-a născut, avem posibilitatea să alegem dintre diferite pietre. Din momentul  în care le vom purta sub formă de medalion la gât sau altfel, ne vom putea armoniza energiile pozitive și ne vom simți mult mai bine.

Între zodii și pietre norocoase, există o strânsă legătură. Pentru  a ne convinge de acest lucru, trebuie să achiziționăm pietrele și să le purtăm.  Pentru a face acest lucru, este suficient să intrăm în Universulcristalelor.ro și să ne alegem de acolo piatră norocoasă potrivită zodiei noastre.

logo-cristale

De asemenea, pentru a atrage cât mai multă energie pozitivă asupra noastră este bine să facem cristaloterapie. Cristalul are o capacitate extrem de mare de a înmagazina energia, a citi tot felul de amprente energetice și de a umple de tot felul de energii. Cristalul este un mineral pe care șamanii îl foloseau pentru a extrage energii din corpul persoanelor.

Există două tipuri de terapie cu cristale. Un prim tip presupune amplasarea  de cristale pe corpul pacientului sau în aura pacientului. Cristalele sunt de mai multe tipuri și culori, au calități diferite. În funcție de cristalul folosit, se obțin rezultate extraordinare. Prin intermediul acestei terapii se pot stabiliza structuri energetice și se pot elimina eventuale blocaje ce pot să apară pe traseul fluxurilor energetice.

În cazul celui de-al doilea tip de terapie, cristalul doar amplifică semnalele energetice. Este cel care transmite mult mai puternic semnalele energetice.

Universulcristalelor.ro a înțeles ce rol au pietrele în atragerea norocului de partea noastră, de aceea ne pune la dispoziție o gamă variată de pietre semiprețioase, precum cuarț, carneol, ametist,  granat, lepidolit, etc. Haideți să atragem norocul de partea noastră achiziționându-ne o piatră din Universulcristalelor.ro!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Singurătate de safir

Sunt lumină ce-ți scaldă așteptarea În valuri răscolitoare de secunde moarte. Sugrum un întuneric ce mi-a devenit sclav, Îl prefac în raze de viață, impuls să îți...

Ia-mă de mână

Ia-mă de mână, să ne înlănțuim destinele, Să ne iubim în zbor, Să îmbrățișăm un început Scăldat în raze de amor. Ia-mă de mână, simte-mi Inima-mi în palma-ți tremurândă. Ia-mă...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog