Acasă Recomandări Pe Webadviser.ro ai parte de consiliere în nutriție

Pe Webadviser.ro ai parte de consiliere în nutriție

Author

Date

Category

Omul cât trăiește află. El află în fiecare clipă despre tot felul de lucruri noi care,  la un moment dat în viață, îi sunt foarte utile. M-am convins de acest lucru de nenumărate ori, mai ales de când am descoperit mediul online. Acest mediu extrem de interesant care ne atrage din ce în ce mai mult, ne dă posibilitatea să descoperim în fiecare zi informații surprinzătoare. Este mediul care treptat ne convinge că în cadrul lui totul este posibil.

Dacă acum câțiva ani mediul online era o necunoscută pentru noi, acum ne este din ce în ce mai familiar. Cu toții petrecem din ce în ce mai mult timp pe internet. Intrăm pe rețelele de socializare, pentru a vorbi cu prietenii, pentru a face cumpărături, pentru a căuta diverse informații. Am devenit oarecum dependenți de mediul online. Dacă înainte cumpăram un ziar pentru a ne informa, acum intrăm pe internet și căutăm informații despre ceea ce ne interesează.

Recunosc că sunt foarte surprinsă de tot ceea ce se întâmplă în mediul online, de tot ceea ce putem face în mediul online. Și am să vă spun și de ce. În ultimul am nu prea am avut grijă la alimentație și am pus câteva kilograme pe mine. În martie am hotărât că așa nu se mai poate, și am decis să-mi schimb câte ceva în alimentație. Am renunțat la pâine, la dulciuri… Am încercat să mănânc cât mai sănătos posibil. Însă nu am fost mulțumită de rezultat, așa că am căutat o dietă pe internet. Am găsit diverse diete, am o ales dintre ele una care mi s-a părut interesantă. Am început-o, am slăbit câteva kilograme, dar tot nu am fost mulțumită.

Am renunțat la ea, și m-am apucat de o dieta dată de un vecin. Vecinul o avea de la un nutriționist. Așa că, am zis că sigur va fi mai bună decât cea pe care am găsit-o pe internet. M-am înșelat. Nu mi-a mers bine cu această dietă. Am revenit la cea cu care slăbisem. Rezultatale nu au întârziat să apară. Sunt mulțumită de dieta mea. Însă curiziozitatea m-a determinat zilele trecute să caut noi informații despre diete și nutriție.

Astfel, am descoperit Webadviser. Inițial nu am înțeles ce legătură are acest site cu nutriția. După ce am intrat pe site și m-am uitat la categorii, mi-am dat seama de ce mi-a apărut când am căutat informații despre nutriție. Acest site este format din specialiști care îți oferă răspuns la întrebări din diverse domenii. Pe acest site se poate vorbi online cu diverși specialiști, precum este cel în nutriție. Specialistul în nutriție, Alexandra Voroneanu,  îți oferă o evaluare personalizată a statusului nutrițional. Îți creează un program de nutriție personalizat. Interesant, nu-i așa? Stai în fața computer-ului și discuți cu specialistul.

Așadar, dacă vă doriți sfaturi cu privire la nutriție, vă sfătuiesc să intrați pe acest site, pentru a afla tot ceea vă interesează. Trebuie să știți că dna. Alexandra Voroneanu propune diete în funcție de tipul de alimentație adoptat, programe de nutriție personalizate pentru copii și adolescenți, pentru diverse stări patologice. Așteaptă doar să fie contactată.

PS: Echipa Webadviser poate fi contactată la: office@webadviser.ro.

Articolul precedentNoapte de vară
Articolul următorÎn umbra…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Singurătate de safir

Sunt lumină ce-ți scaldă așteptarea În valuri răscolitoare de secunde moarte. Sugrum un întuneric ce mi-a devenit sclav, Îl prefac în raze de viață, impuls să îți...

Ia-mă de mână

Ia-mă de mână, să ne înlănțuim destinele, Să ne iubim în zbor, Să îmbrățișăm un început Scăldat în raze de amor. Ia-mă de mână, simte-mi Inima-mi în palma-ți tremurândă. Ia-mă...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog