Acasă Recomandări Maniamall, mall-ul pasionaţilor de shopping

Maniamall, mall-ul pasionaţilor de shopping

Author

Date

Category

A sosit vara!!!!! Ce bine îmi pare!!!!! Să înceapă cumpărăturile, zic. Oare v-am spus? Ador cumpărăturile. Şi le mă adoră pe mine. De aceea se ţin scai de mine. Nu-i săptămână să nu-mi cumpăr ceva. Banii săracii se tot duc din portofelul, dar cumpărăturile aterizează la mine în şifonier. Recunosc, am o manie. Ea are legătură cu cumpărăturile. Nu nimic ieşit din comun. Toţi oamenii au manii. Eu de ce nu aş avea? În plus, consider că mania mea este inofensivă şi foarte trendy. Este şi normal să fie aşa. Nu-mi cumpăr decât îmbrăcăminte şi încălţăminte în tendinţe.

Îmi place să fiu chic. De aceea mă străduiesc să-mi fac cumpărăturile din magazinele în care ştiu că găsesc mereu lucruri pe gustul meu. Pentru a găsi ceva frumos, mă înarmez cu răbdare şi încep să caut magazine cu articole vestimentare interesante. Să nu credeţi că umblu ore în şir din magazin în magazin. Am eu răbdare, dar picioarele mele nu. Ele nu rezistă cumpărăturilor de câteva ore.

Aşa că, mă aşez confortabil în pat, îmi iau laptop-ul în braţe şi încep să navighez pe internet în căutarea de  magazine online cu îmbrăcăminte chic. Nu durează mult şi google îmi oferă o mulţime de informaţii despre astfel de magazine. De exemplu, în weekend-ul trecut fiind liberă, mi-am propus să fac cumpărături. Am intrat ca de obicei pe google, iar de data aceasta motorul de căutare mi-a arătat că există un magazin online parcă creat special pentru mine. Magazinul are un nume extrem de sugestiv. El se numeşte Maniamall. Spuneţi şi voi, nu-i aşa că este un magazin perfect pentru mine? Păi cum să nu fie, când din acest magazin îmi pot cumpăra atâtea lucruri chic.

rochie casual scurta

 

ManiaMall.ro îmi oferă posibilitatea să-mi cumpăr  îmbrăcăminte plină de stil. Sunteţi curioşi cu privire la îmbrăcămintea pe care mi-o pot cumpăra eu din acest magazin? Pentru a vă satisface curiozitatea, am să vă spus că articolele vestimentare puse la dispoziţie sunt foarte variate. Dacă vă plac vestele pufoase, să ştiţi că găsiţi o astfel de vestă în acest magazin. Fiindcă e vara, vă propun să vă uitaţi şi la maiouri şi tricouri. Şi nu uitaţi nici de hanorace. Seara când se face răcoare, este foarte potrivit un hanorac modern. Nici topurile nu lipsesc dintre propunerile acestui magazin. Vă puteţi alege diverse culori. Acestea pot fi combinate cu pantaloni scurţi sau blugi lungi.

Vă plac salopetele? Pe care le preferați? Pe cele scurte sau pe cele lungi? Ei bine, dacă nu știți exact ce salopete vă plac, vă recomand să vă uitați la modelele scurte și lungi de pe site. Cu siguranță veți găsi una potrivită pentru voi. Eu o să-mi iau și una scurtă, și una lunga. Bineînțeles că pe lângă salopete îmi voi lua și o rochie casual, pe care să o port în vacanță. Voi vă puteți lua și un pulover sau un cardigan lung tricotat. Sunt foarte frumoase să știți… V-aș mai spune ce se găsește în acest magazin…că se găsesc multe lucruri interesante…dar vă las pe voi să le descoperiți… O să vă placă!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Dans al regăsirii cu iubirea

  Pleacă în călătorie visele. Mă poartă printre rânduri curcubeice, pe un tărâm necunoscut și mie. Se rup lanțurile vieții, zboară anii tinereții. Se înalță...

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Singurătate de safir

Sunt lumină ce-ți scaldă așteptarea În valuri răscolitoare de secunde moarte. Sugrum un întuneric ce mi-a devenit sclav, Îl prefac în raze de viață, impuls să îți...

Ia-mă de mână

Ia-mă de mână, să ne înlănțuim destinele, Să ne iubim în zbor, Să îmbrățișăm un început Scăldat în raze de amor. Ia-mă de mână, simte-mi Inima-mi în palma-ți tremurândă. Ia-mă...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog