Acasă Gânduri Lucruri pe care trebuie să le faci înainte de 30 ani

Lucruri pe care trebuie să le faci înainte de 30 ani

Author

Date

Category

Femeile ce se apropie de 30 de ani le poate fi puţin teama de cifra 3. Dar nu trebuie să-ţi fie teamă, trebuie să fii bucuroasă, să priveşti în urmă şi să fii încântată de ceea ce ai trăit. Apoi, trebuie să priveşti înainte şi să ştii că mai ai atâtea lucruri de făcut. Încă mai ai mult timp, pentru a te bucura la maxim de viaţa ta.

Când ajungi la 30 de ani deja trebuie să-ţi cunoşti vocaţia, să studiezi mai mult, dacă vrei, să munceşti şi chiar să-ţi întemeiezi o familie…dar asta începând cu vârsta de 30 de ani. Înainte însă de a sosi numărul 3 în viaţa ta, te poţi gândi la câteva lucruri pe care nu trebuie să uiţi să le faci. Astfel, vei putea experimenta lucruri şi nu vei regreta că nu le-ai făcut înainte. Vrei să ştii care sunt câteva dintre aceste lucruri? Fii atentă!

lucruri inainte de 30 ani

Călătoreşte singură

Nu este necesar să faci o călătorie lungă, dar este important să călătoreşti cel puţin o dată singură, aşa vei şti dacă eşti în stare să te bucuri de propria ta companie. Şi, dacă călătoreşti singură şi nu te simţi bine, va trebui să afli ce se întâmplă, fiindcă este posibil să nu te cunoşti foarte bine. Poate eşti o persoană dependentă şi va trebui să încerci să depăşeşti acest lucru. Va trebui să te obişnuieşti să fii singură şi să te bucuri de tine însăţi înainte de orice. Doar aşa vei putea să creşti, să te dezvolţi din punct de vedere personal, iar relaţiile personale să nu se transforme în ceva toxic.

femeie fericita

Ieşi din zona ta de confort

Ieşirea din zona ta de confort este necesară pentru a putea evolua în viaţa şi pentru a începe să înfrunţi obstacole pe care în alte momente ai fi gândit că niciodată nu le-ai fi putut depăşi. Cele mai bune lucruri care se realizează se află în afara zonei de confort. Trebuie să fii sigură pe tine şi să te simţi suficient de comod, pentru a aborda ceea ce nu cunoşti şi să încerci să rezolvi acel lucru.

Îndrăgosteşte-te

Permite-i dragostei să intre în viaţa ta, chiar dacă nu pentru totdeauna. Iubirea este un sentiment extraordinar. Dacă te afli într-o relaţie care ai impresia că nu duce nicăieri, renunţă la ea şi permite-i iubirii pline de pasiune să intre în viaţa ta. Fii vulnerabilă şi îndrăgosteşte-te profund de cineva. Dacă eşti rănită, nu suferi pentru acea persoană…pur şi simplu învaţă că acest tip de lecţii teva ajuta să ştii să alegi iubirewa în viitor, fără a închide porţile. Simte, bucură-te şi învaţă.

calatoreste singura

Fii tu însăţi şi iubeşte-te

Cel mai bun lucru pe care îl poţi face înainte de 30 de ani şi întotdeauna, este să fii însăţi. Poate persoana care eşti astăzi va fi complet diferită de cea de peste 5 ani…sau nu. Important este să fii tu însăţi şi să să te simţi comod cu tine însăţi, aşa vei avea încredere în tine însăţi şi te vei iubi. Vei putea avea succes în orice domeniu şi prin urmare, vei fi mult mai fericită. Eşti o femeie incredibilă şi minunată, nu permite nimănui să spună altceva.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Dans al regăsirii cu iubirea

  Pleacă în călătorie visele. Mă poartă printre rânduri curcubeice, pe un tărâm necunoscut și mie. Se rup lanțurile vieții, zboară anii tinereții. Se înalță...

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog