Acasă Recomandări Ocupă-te de inventar cu soluțiile software de la Idmag.ro

Ocupă-te de inventar cu soluțiile software de la Idmag.ro

Author

Date

Category

Prietenul la nevoie se duce, zic. Încă o dată m-am convins de acest lucru, atunci când am mers în vizită la prietena. Nu o mai văzusem de foarte mult mult timp, și fiindcă tocmai își deschisese o mică afacere, un boutique chic cu articole vestimentare vintage și accesorii de tot felul. Cum eu sunt înnebunită după accesorii și hainele vintage, trebuia să merg să-mi vizitez prietena. Am așteptat cu nerăbdare să plec. Știam că în magazinul prietenei mele aveam să mă relaxez și să uit puțin de stresul cotidian.

Mi-am făcut bagajele, m-am urcat în mașină și în câteva ore am fost la București, la prietena mea. Vorbind cu ea pe drum, și știind că este la boutique, am mers direct acolo. Când am ajuns la magazin, nu mi-a venit să cred ce reușise prietena mea să facă. Magazinul era de-a dreptul fermecător. Când am intrat în el am avut senzația că m-am întors în timp, prin anii 20-30. Într-un colț al încăperii, pe un scrin, se afla un gramofon ce cânta o melodie atât de liniștitoare. Pe rafturi vechi erau așezate fel de fel de coliere, brățări, cercei, inele vintage…rochii, fuste, bluze simple sau cu imprimeu, cu croială ce aminteau de acele vremuri. Mi-a plăcut enorm ceea ce am văzut.

M-am bucurat mult pentru prietena mea. Merita un astfel de magazin. Știam că pentru ea acesta era un vis împlinit. Speram să aibă succes. Mă uitam la ea și vedeam în ea speranța și dorința de a reuși. Însă am văzut și o anumită neliniște. Am întrebat-o ce se întâmplă, ți mi-a zis că totul merge, dar cnd vine perioada de inventar o apucă groaza. Se săturase să stea cu pixul și hârtia în mână, atunci când face inventarul. Așa îi era foarte greu. Vroia să găsească o soluție rapidă.

Eram uimită că nu găsise încă o astfel de soluție, la cât de avansată este tehnologia acum. Așa că, am căutat eu pentru ea. Google-ul m-a ajutat să găsesc Idmag.ro, magazinul online cu soluții software.

.

/0/”>datacard id soft

 

Am intrat pe site și am descoperit SmartID. Inventory, o aplicație mobilă pentru inventariere. Este o soluție simplă de inventariere, exact ce își dorea prietena mea. Această aplicație crește exactitatea și eficiența procesului de inventariere. De asemenea, conține și un cititor de cod de bare, foarte util. Imediat am informat-o pe prietena mea despre ceea ce descoperisem, iar ea acerut o ofertă. A sunată de cei de la magazin, a achiziționat aplicația, care de atunci îi este de mare ajutor.

IDmag.ro este, de asemenea, ajută medicina să fie mai aproape de pacienți, oferind  clienților cititoare de carduri, de cea mai bună calitate.  Toți cei care aveți nevoie de soluții software simple și de calitate, imprimante etichete, terminale mobile, etc., vă recomand să vizitați acest magazin.

 

Articolul precedentNopţi albe
Articolul următorViaţa ca un teatru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Singurătate de safir

Sunt lumină ce-ți scaldă așteptarea În valuri răscolitoare de secunde moarte. Sugrum un întuneric ce mi-a devenit sclav, Îl prefac în raze de viață, impuls să îți...

Ia-mă de mână

Ia-mă de mână, să ne înlănțuim destinele, Să ne iubim în zbor, Să îmbrățișăm un început Scăldat în raze de amor. Ia-mă de mână, simte-mi Inima-mi în palma-ți tremurândă. Ia-mă...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog